Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

„OKartes Skatuvē" - Zigmara Liepiņa dziesmu spēks

EasyGet.lv, 20.10.2011. 12:02

Jau šo sestdien, 22. oktobrī, pulksten 20:35 tiešraidē kanālā LNT, izklaides kanālā LMK un www.lmk.lv norisināsies LMK un OKartes veidotā muzikālā šova "OKartes Skatuve" kārtējais lielais koncerts. Šoreiz dalībnieki lielo skatuvi izaicinās ar Zigmara Liepiņa dziesmu spēku, informē „OKartes Skatuve" sabiedrisko attiecību vadītājs Kristaps Lēperis.
„OKartes Skatuvē" - Zigmara Liepiņa dziesmu spēks

Turpinot piektā koncerta Imanta Kalniņa vakara iesākto izcilo dziesmu tēmu, šonedēļ uz „OKartes Skatuves" izskanēs Zigmara Liepiņa radošais vakars. Zigmars Liepiņš ir viens no tiem latviešu komponistiem, kura daiļradei ir ne tikai izcilas mūzikas vērtība, bet arī ļoti nozīmīga loma latviešu nācijas stiprināšanā. „Ar tevi kopā", „Dziesma par rozīti", „Tai ielā", „O, kādi zēni!", „Slava augs" un „Tomēr jāpadomā" – smēlušies spēku šajās Zigmara Liepiņa dziesmās, dalībnieki šo sestdien kāps uz „OKartes Skatuves", lai pierādītu, ka ir gatavi jebkuram mūzikas industrijas izaicinājumam.

Katra mūziķa sapnis ir radīt dziesmu, kura klausītājos iemanto leģendas statusu, turpinot savu dzīvi no paaudzes paaudzē. Arī šova „OKartes Skatuve" dalībnieki, ik dienu nododoties radošam darbam, strādā, lai sasniegtu šo mērķi. Šonedēļ, ņemot par etalonu Zigmara Liepiņa daiļradi un cenšoties sajust to vienkāršo, bet ģeniālo dziesmas vērtības pavedienu, dalībnieki radīja savus muzikālos oriģināldarbus. Balāžu smeldze, radošs muzikāls pārdzīvojums, pārdomu pilnas dzejas ietērpšana mūzikā un emociju pilnas taktis ir šīs nedēļas dalībnieku darba augļi.

Šova „OKartes Skatuve" koncerta biļetes var iegādāties visās „Biļešu Servisa" kasēs, DUS „Statoil" un www.bilesuserviss.lv .

Tiekamies jau šo sestdien, 22. oktobrī, pulksten 20:35, tiešraidē kanālā LNT, izklaides kanāla LMK un www.lmk.lv !

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV