Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Šosvētdien LNT sirsnīgajos dziedāšanas svētkos - „Dziedošās ģimenes" atgriešanās koncerts

EasyGet.lv, 21.10.2011. 11:43

23. oktobrī plkst. 20:20 Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētki LNT kanāla tiešraidē būs īpaši, jo ikvienam skatītājam būs iespēja dzirdēt visu 12 dziedošo ģimeņu uzstāšanos, informē LNT Pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone. Ar skaistām dziesmām un priekšnesumiem sešām ģimenēm, kuras turpina dalību šovā, piebiedrosies arī tās sešas dziedošās ģimenes, kuras projektu šobrīd ir atstājušas. Un tikai jūs, mīļie skatītāji, noteiksiet, kura no ģimenēm, kas šobrīd ir atstājusi projektu, saņems iespēju atgriezties sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos.
Šosvētdien LNT sirsnīgajos dziedāšanas svētkos - „Dziedošās ģimenes" atgriešanās koncerts

Ģimenes, kuras cīnīsies par iespēju atgriezties projektā, ir: Freipiču ģimene no Talsiem, Jansonu ģimene no Rīgas, Bērziņu ģimene no Kokneses, Knapšu ģimene no Liepājas, Putņu ģimene no Rīgas un Taškānu ģimene no Seces pagasta.

Freipiču ģimene svētdienas koncertā uzstāsies ar dziesmu „Mana cerība", Jansonu ģimene izpildīs dziesmu „Sakūrosi uguntiņu", Bērziņu ģimene izvēlējusies dziesmu „Zīmējums", Knapšu ģimene skatītājus priecēs ar dziesmu „Dvēseles dziesma", Putņu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Wanna be with you", bet Taškānu ģimene pārsteigs ar dziesmu „Ceļojums".

Ģimenes, kuras turpina dalību projektā, arī šonedēļ visus priecēs ar skanīgām un jaukām dziesmām, taču par šīm ģimenēm šo svētdien nevarēs balstot. Rudeviču ģimene no Rīgas izvēlējusies šo svētdien izpildīt dziesmu „Paramisha", Liepiņu ģimene no Alojas novada izpildīs dziesmu „Ar mani atkal runā kaijas", Bērziņu ģimene no Saldus uzstāsies ar dziesmu „Ūdensnesējs", Šminiņu ģimene no Varakļāniem pārsteigs ar dziesmu „Lai sasaucamies, lai dziedam", Puncuļu ģimene no Rēzeknes uzstāsies ar dziesmu „Sikspārņa Fledermauša šūpuļdziesma", savukārt Sprukuļu ģimene no Viļakas dziedās dziesmu „Mana sirds ir brīva".

Kura ģimene iegūs iespēju atgriezties un turpināt sacensību par dziedošākās ģimenes titulu? Viss, mīļie skatītāji, ir jūsu rokās! Atbalstiet savus novadniekus jau šo svētdien, 23. oktobrī, plkst. 20:20 kanālā LNT!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV