Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šonedēļ projektā „Dziedošās ģimenes" skanēs latviešu tautas dziesmas

EasyGet.lv, 26.10.2011. 14:08

Mūsu tautas spēks slēpjas tradīcijās un ticībā labajam, tādēļ dziedošās ģimenes šosvētdien, 30.oktobrī, plkst. 20:20 LNT kanāla tiešraidē jums dāvās latviešu skaistākās dziesmas – latviešu tautas dziesmas, informē LNT pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone.
Šonedēļ projektā „Dziedošās ģimenes" skanēs latviešu tautas dziesmas

Šonedēļ ikviens aicināts uz latviešu skaistāko dziesmu koncertu. Rudeviču ģimene no Rīgas izpildīs „Skaisti dziedi lakstīgala", Puncuļu ģimene no Rēzeknes dziedās „Lobs bej puika myusu Jezups", Bērziņu ģimene no Saldus pārsteigs skatītājus un žūriju ar dziesmu „Es stāvēju agru rītu", Liepiņu ģimene no Alojas novada uzstāsies ar dziesmu „Sasala Jūrīna", Šminiņu ģimene no Varakļāniem svētdienas koncertam izvēlējusies dziesmu „Lanckarons", Sprukuļu ģimene no Viļakas izpildīs dziesmu „Treis vokari vītu taisu", savukārt Freipiču ģimene no Talsiem mēģinās pārsteigt ar dziesmu „Rīgā iešu, es māmiņa".

Šosvētdien latviešu tautas dziesmu īpašajā koncertā uzstāsies arī skaistās balss īpašniece, dziedātāja Liene Šomase.

Tiekamies vietā, kur sirsnība valda – jau šo svētdien, 30. oktobrī, plkst. 20:20 LNT kanāla tiešraidē sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes"!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV