Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Dziedošās ģimenes ņems talkā Latvijā iemīļotus dziedātājus

EasyGet.lv, 01.11.2011. 12:54

Šosvētdien, 6. novembrī, plkst. 20:20 LNT kanāla tiešraidē, lai iepriecinātu un pārsteigtu ikvienu skatītāju, dziedošās ģimenes ņem talkā Latvijā populārus un iemīļotus dziedātājus, informē LNT pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone.
Dziedošās ģimenes ņems talkā Latvijā iemīļotus dziedātājus

Šīs svētdienas lielajam koncertam dziedošās ģimenes gatavojas ar īpašu satraukumu sirdī, jo šonedēļ uz sirsnīgākā un skatītāju iemīļotākā šova „Dziedošās ģimenes" skatuves kopā ar dziedošajām ģimenēm sadziedāsies tādi Latvijā populāri mūziķi kā Olga Rajecka, Normunds Rutulis, Māra Upmane, Normunds Pauniņš, Ingus Ulmanis un grupa „PER"!.

Šonedēļ dziedošās ģimenes sagādājušas vēl kādu pārsteigumu! Koncertā ģimenes izpildīs divas dziesmas – vienu jaunu, vēl šovā nedzirdētu, bet otru – kādu no iepriekšējā repertuāra.

Sprukuļu ģimene, kura uz skatuves kāps kopā ar dziedātāju Olgu Rajecku, izpildīs dziesmas „Mēs dejojām" un „Mēmā dziesma", Liepiņu ģimene sadziedāsies ar Māru Upmani un dziedās dziesmas „Tici sev" un „Tā diena", Puncuļu ģimene uzstāsies kopā ar dziedātāju un projekta „Dziedošās ģimenes" vadītāju Normundu Rutuli un pārsteigs skatītājus ar dziesmām „Rozā" un „Viņi dejoja vienu vasaru", karstasinīgā Rudeviču ģimene un beatbox grupa „PER" uz skatuves radīs īpaši spraigu gaisotni un uzstāsies ar dziesmām „Abracadabra" un „Zirgu tirgus", Bērziņu ģimene uz skatuves kāps kopā ar vienmēr smaidīgo Ingu Ulmani un dziedās dziesmas „Tuvu, tuvu" un „Ķiršu lietus", savukārt Šminiņu ģimene, kura uzstāsies kopā ar dziedātāju Normundu Pauniņu, ikvienu iepriecinās ar dziesmām „Lietus nolijis" un „Vasaras vakara idille".

Lai dzirkstī dziedāt prieks! Tiekamies vietā, kur sirsnība valda – jau šo svētdien, 6. novembrī, plkst. 20:20 LNT kanāla tiešraidē iemīļotākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes"!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV