Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Uz „OKartes Skatuves" - patriotu vakars

EasyGet.lv, 10.11.2011. 08:10

Sestdien, 12. novembrī, pulksten 20:35, tiešraidē kanālā LNT, izklaides kanālā LMK un www.lmk.lv notiks LMK un OKartes veidotā muzikālā šova "OKartes Skatuve" lielais koncerts, informē „OKartes Skatuve" sabiedrisko attiecību vadītājs Kristaps Lēperis. Šonedēļ Lāčplēša dienas svinību gaisotnē un Latvijas Republikas proklamēšanas gada dienas gaidās „OKartes Skatuves" patriotu vakarā izskanēs latviešu spēka dziesmas.
Uz „OKartes Skatuves" - patriotu vakars

Cauri laikiem latviešu spēks vienmēr ir bijis atrodams dziesmās. Sākot jau ar latviešu tautasdziesmām un beidzot ar izcilu latviešu komponistu un dzejnieku daiļradi, mēs savas tautas esību esam iekodējuši mūzikā, kura dažādos Latvijas vēstures posmos bija galvenais ledlauzis nacionālās apziņas veidošanā un neatkarības iegūšanā.

Šonedēļ šova lielais koncerts solās būt patriotisku emociju un sajūtu pilns. Uz „OKartes Skatuves" izskanēs tādas latviešu tautai nozīmīgas dziesmas, kā "Manai tautai", "Dzelzsgriezējs", „Ugunīm zvaigžņotām", „Laimdotas dziesma/Tas ir laiks", „Pūt vējiņi", un „Mana dziesma". Līdzās šīm nacionālo lepnumu paudošajām dziesmām, sešās jaunās oriģināldziesmās – „Brīvi brīvāki", „Lai ir labāk kā nekad", „Paliksim kādi esam", „Par dzimteni saucot", „Brālis un māsa(krītošs sniegs)" un „Savā pagalmā" – izskanēs jaunās paaudzes mūziķu veltījums Latvijai valsts svētkos.

Šova „OKartes Skatuve" koncerta biļetes var iegādāties visās „Biļešu Servisa" kasēs, DUS „Statoil" un www.bilesuserviss.lv . Biļešu cena 4 lati.

Tiekamies jau šo sestdien, 12. novembrī, pulksten 20:35, tiešraidē kanālā LNT, izklaides kanāla LMK un www.lmk.lv !

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV