Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Šonedēļ Latvijas dziedošo ģimeņu svētkos skanēs skatītāju izvēlētas dziesmas

EasyGet.lv, 16.11.2011. 15:28

Šosvētdien, 20. novembrī, plkst. 20:20 Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos LNT kanāla tiešraidē – pēdējais koncerts pirms lielā pusfināla, kurā visi kopā varēsim dziedāt jūsu, skatītāju, izvēlētas dziesmas, informē LNT Pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone. Šo svētdien dzirdēsim četru dziedošo ģimeņu uzstāšanos.
Šonedēļ Latvijas dziedošo ģimeņu svētkos skanēs skatītāju izvēlētas dziesmas

Līdz 15. novembrim, apmeklējot projekta „Dziedošās ģimenes" mājas lapu, bija iespēja balsot par dziesmām, kuras skatītāji vēlējās dzirdēt šīs svētdienas raidījumā. Katrai ģimenei tika piedāvātas 3 dziesmas, no kurām skatītājiem bija jāizvēlas viena labākā vai interesantākā.

Un tikai pēc skatītāju vēlēšanās, šo svētdien dziedošās ģimenes izpildīs šādas dziesmas:

Liepiņu ģimene no Alojas novada izpildīs skaņdarbu „Raganas dziesmiņa pirms sprieduma pasludināšanas", Sprukuļu ģimene no Viļakas izpildīs dziesmu „Vai tu atceries", Puncuļu ģimene no Rēzeknes savā izpildījumā izpildīs dziesmu „Alises iela", bet Šminiņu ģimene no Varakļāniem mēģinās ikvienu skatītāju pārsteigt ar dziesmu „Princesīte".

Dziedošās ģimenes šo svētdien izpildīs arī dziesmas no jau esošā repertuāra:

Liepiņu ģimene dziedās dziesmu „Tā", Sprukuļu ģimene izpildīs dziesmu „Tuoli dzeivoj muna meilo", Puncuļu ģimene šīs nedēļas koncertam izvēlējusies dziesmu „Sikspārņa Fledermauša šūpuļdziesma", savukārt Šminiņu ģimene uzstāsies ar „Dziesmiņa par rozīti".

Sajūti ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziedi kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 20. novembrī, LNT kanāla tiešraidē plkst. 20:20 sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes"!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV