Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Uz „OKartes Skatuves" nolaidīsies eņģeļi

EasyGet.lv, 17.11.2011. 14:52

Šosestdien, 19. novembrī, pulksten 20:35, tiešraidē kanālā LNT, izklaides kanālā LMK un www.lmk.lv notiks LMK un OKartes veidotā muzikālā šova "OKartes Skatuve" lielais koncerts. Šonedēļ, labdarības akcijas „Eņģeļi pār Latviju" priekšvakarā, „OKartes Skatuves" dalībnieki aicinās atbalstīt nelaimes skartos bērnus, informē „OKartes Skatuve" sabiedrisko attiecību vadītājs Kristaps Lēperis.
Uz „OKartes Skatuves" nolaidīsies eņģeļi

Iesākot labestības nedēļu, kā arī LNT labdarības akciju „Eņģeļi pār Latviju", šova „OKartes Skatuves" dalībnieki ar īpašu lielo sestdienas koncertu sniegs savu atbalstu šim projektam, kā arī aicinās citus paust savu labo gribu, palīdzot bērniem, kuriem nepieciešama speciāla aprūpe un ārstēšana. Visus ienākumus no telefonbalsojuma šova dalībnieki ziedos projektam „Eņģeļi pār Latviju".

Šajā šova „OKartes Skatuve" koncertā izskanēs tādas dziļdomīgas dziesmas, kā „Heal The World", „Alises ielā", „Everybody Hurts", „Savādā pasaule" u.c. Ieguldot tikai labākās emocijas un sūtot bērniem gaišākās domas, dalībnieki viņiem veltīs arī savas personīgās dziesmas: „Paskaties debesīs", „Silent Screaming", „Bērnības smaids", „Shine" un citus šovā radītu skaņdarbus.

Šova „OKartes Skatuve" koncerta biļetes var iegādāties visās „Biļešu Servisa" kasēs, DUS „Statoil" un www.bilesuserviss.lv . Biļešu cena 4 lati.

Tiekamies jau šosestdien, 19. novembrī, pulksten 20:35 tiešraidē kanālā LNT, izklaides kanāla LMK un www.lmk.lv !

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV