Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Šosvētdien notiks "Dziedošo ģimeņu" pusfināls

EasyGet.lv, 23.11.2011. 10:35

27. novembrī LNT kanāla tiešraidē plkst. 20:20 Latvijas dziedošo ģimeņu svētkos valdīs satraukuma un prieka pilnas emocijas, jo trīs stiprākās un skanīgākās ģimenes sacentīsies par iekļūšanu finālā. Šo svētdien katra ģimene izpildīs divas dziesmas, - vienu sev mīļu dziesmu pēc brīvas izvēles, bet otra dziesma būs kāda no iepriekš izpildītām dziesmām, informē LNT Pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone.
Šosvētdien notiks "Dziedošo ģimeņu" pusfināls

Dziesmotā sacensība tuvojas kulminācijai. Skanīgā Puncuļu ģimene no Rēzeknes, saliedētie Šminiņi no Varakļāniem un sirsnīgās Liepiņu meitenes no Alojas - trīs stiprākās ģimenes ir gatavas savam lielajam iznācienam pusfinālā! Gandrīz ik katram Latvijas iedzīvotājam ir kļuvušas mīļas pusfinālā iekļuvušās ģimenes, kuras jau vairāku mēnešu garumā ir priecējušas simtiem tūkstošus skatītāju. Katra no šīm ģimenēm ir ieguvusi lielu skatītāju mīlestību ar savu sirsnību, patiesām emocijām, mīlestību pret apkārtējiem un skanīgiem priekšnesumiem!

Šo svētdien Puncuļu ģimene izpildīs dziesmu „Ja es varētu„, Šminiņu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Māmiņai„, bet Liepiņu ģimene dziedās dziesmu „Ziemļvējā„.

Otra dziesma, ar kuru ģimenes priecēs skatītājus, būs kāda jau iepriekš izpildīta dziesma: Puncuļu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Angels„, Šminiņu ģimene priecēs ikvienu skatītāju ar dziesmu „Lanckarons„, savukārt Liepiņu ģimene uz skatuves kāps un savu sniegumu rādīs dziesmā „Hail Holy Queen„.

Kuras divas ģimenes iekļūs lielajā FINĀLĀ un iegūs galveno balvu – 5 000 eiro? Skaties un uzzini jau šo svētdien, 27. novembrī, LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes"!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV