Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Dziedošo ģimeņu" finālā iekļūst Puncuļi un Liepiņas

EasyGet.lv, 28.11.2011. 11:03 | komentāri (1)

Vakar, 27. novembrī, Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos LNT kanālā valdīja satraukuma un prieka pilnas emocijas, jo trīs dziedošās ģimenes sacentās par iekļūšanu lielajā finālā. Ģimenes skatītājus priecēja ar divām dziesmām, - vienu sev mīļu dziesmu pēc brīvas izvēles, bet otra dziesma bija kāda jau no iepriekš izpildītām dziesmām. Pēc skatītāju balsojuma un žūrijas kopvērtējuma, projektu nācās atstāt Šminiņu ģimenei no Varakļāniem, kura izpildīja dziesmas „Māmiņai" un „Lanckarons", informē LNT pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone.
"Dziedošo ģimeņu" finālā iekļūst Puncuļi un Liepiņas

„Mēs esam ieguvuši visu, ko nevar ne nopirkt, ne aizņemties, ne iznomāt – tās ir emocijas, jauni draugi, viss tas labākais. Paldies visiem," pēc izbalsošanas sacīja trešās vietas ieguvēji Puncuļu ģimene.

Bet jau šo svētdien, 4. decembrī, notiks lielais Latvijas dziedošo ģimeņu svētku fināls, kurā sacentīsies divas spēcīgākās, skanīgākās un skatītāju iemīļotākās dziedošās ģimenes – skanīgā Puncuļu ģimene no Rēzeknes un sirsnīgās Liepiņu meitenes no Alojas.

Kopā projekta laikā ir izdziedātas 182 dziesmas 14 svētdienu vakaros! Esam iepazinuši 12 sirsnīgas, stipras un dziedošas ģimenes un piedzīvojuši neskaitāmu prieka un dzirkstošu emociju pilnus mirkļus.

Lielajā finālā būs arī iespēja atkal satikties ar visām dziedošajām ģimenēm, kuras uzsāka dalību šajā sirsnīgajā projektā.

„Dziedošās ģimenes" lielais fināls notiks jau šosvētdien, 4. decembrī, LNT kanālā plkst. 20:20.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV