Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Šovā „Dziedošās ģimenes" uzvar Puncuļu ģimene

EasyGet.lv, 05.12.2011. 10:09

Vakar, 4. decembrī, LNT kanāla tiešraidē tika noskaidroti sirsnīgā projekta „Dziedošās ģimenes" uzvarētāji. Pēc skatītāju balsojuma piecpadsmit nedēļu ilgušajā projektā uzvarēja Puncuļu ģimene no Rēzeknes. Otro vietu ieguva Liepiņu ģimene no Alojas. Kopā par abām fināla ģimenēm tika nobalsots 91 517 reizes, informē LNT Pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone.
Šovā „Dziedošās ģimenes" uzvar Puncuļu ģimene

Fināla raidījums bija ļoti emocionāls un aizkustinošs, jo dziedošās ģimenes bija īpaši gatavojušās, lai iepriecinātu skatītājus un paliktu ikviena atmiņā arī pēc sirsnīgā projekta. Fināla raidījumā katra ģimene izpildīja divas dziesmas – vienu vēl projektā nedzirdētu dziesmu, bet otru no esošā repertuāra.

Pēc žūrijas vērtējuma 65 balles saņēma Liepiņu ģimene, bet 64 balles – Puncuļu ģimene. Tikai pēc skatītāju balsojuma par uzvarētāju skanīgajos dziedāšanas svētkos kļuva Puncuļu ģimene, kura saņēma arī šova galveno balvu – 5 000 eiro no lielveikalu tīkla „Maxima".

„Tās ir lieliskas emocijas, lieliskas sajūtas! Neturiet sveci zem pūra un nāciet arī nākošgad piedalīties šajā brīnišķīgajā projektā, jo tās ir neaizmirstamas emocijas un neaizmirstams piedzīvojums - ikvienai stiprai ģimenei tas ir jāizbauda! Milzīgs paldies visiem," uzzinot par uzvaru, sacīja Puncuļu ģimene.

Otrās vietas ieguvēji - Liepiņu ģimene - dāvanā no telekompānijas LNT saņēma 1000 Ls sadzīves tehnikas iegādei.
„Liels paldies visiem mūsu atbalstītājiem! Kopā mēs daudz ko varam izdarīt. Ņemiet savus brāļus, māsas, mammu, tēti, opīti, omīti – un nāciet šeit! Jūs nenožēlosiet," sacīja Liepiņu ģimene.

Fināla raidījumā ar skaistām dziesmām uzstājās arī visas dziedošās ģimenes, kuras šogad piedalījušās projektā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV