Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

„OKartes Skatuve" uzņem jaunus dalībniekus šova otrajam posmam

EasyGet.lv, 07.12.2011. 10:59

Strauji tuvojas muzikālā šova „OKartes Skatuve" fināls, un jau decembra vidū uzzināsim, kura grupa plūks uzvaras laurus. Taču šoreiz finišs ir kaut kā jauna sākums. Muzikālā šova „OKartes Skatuve" veidotāji, izklaides kanāls LMK un OKarte, izsludina jaunu dalībnieku uzņemšanu šova otrajam posmam. Visi talantīgie un slavu alkstošie jaunie solisti tiek gaidīti uz šova otrās kārtas dalībnieku atlasi izklaides kanāla LMK studijā, Elijas ielā 17, 19.decembrī pulksten 10:00, informē Ingūna Sermole.
„OKartes Skatuve" uzņem jaunus dalībniekus šova otrajam posmam

Šovā „OKartes Skatuve" augusta beigās muzikālo karjeru uzsāka sešas muzikālās apvienības, kopumā 24 talantīgi jaunieši. Nedēļu no nedēļas jaunie mūziķi pārsteidza un iedvesmoja tūkstošus, pierādot, ka sapņus var piepildīt, ja tiem patiesi tic. Vairāk nekā 80 oriģināldziesmas, profesionālu mūziķu un mūzikas producentu atzinība, jauni komponisti un izpildītāji, šā brīža populārākie mūzikas hīti un miljoniem video skatījumu interneta vietnē Youtube – šie ir galvenie muzikālā šova „OKartes Skatuve" sasniegumi. Šonedēļ izskanēs muzikālā šova „OKartes Skatuve" pusfināls un jau nākamnedēļ, lielajā finālā, tiks noskaidroti projekta uzvarētāji. Taču šoreiz viss būs savādāk, jo fināls kļūs par startu - šova otrajam posmam.

Neapstājoties uz sasniegtajiem panākumiem, izklaides kanāls LMK un OKarte dodas pretim jaunam izaicinājumam. Muzikālā šova „OKartes Skatuve" otrajā posmā, kas sāksies janvāra vidū, visu skatītāju acu priekšā tiks radīts unikāls projekts – mūzikls „Dzimuši mūzikai". Mūziklam dziesmas komponēs pirmā šova posma labākie autori un Latvijā zināmi komponisti. Taču par galvenajām lomām mūziklā sacentīsies gan pirmā posma talantīgākie izpildītāji, gan jauni šova dalībnieki. Tādēļ LMK un OKarte aicina visus jaunos un spilgtos izpildītājus, kuri vēlas sasniegt sava talanta augstāko attīstības pakāpi, nākt uz muzikālā šova „OKartes Skatuve" dalībnieku atlasi šova otrajam posmam. Atlase norisināsies 19.decembrī no pulksten 10:00, LMK studijā, Elijas ielā 17. Atlasē potenciālajiem dalībniekiem būs jāizpilda savas mīļākās dziesmas fragments un jāpamato, kādēļ vēlas piedalīties šovā un ir galveno mūzikla lomu cienīgi. Dziesmas būs jāaizpilda acapella versijā.

Tiekamies jau 19. decembrī pulksten 10:00 izklaides kanāla LMK studijā, Elijas ielā 17!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV