Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Klāt muzikālā šova „OKartes Skatuve" fināls

EasyGet.lv, 15.12.2011. 13:45

Piektdien, 16. decembrī, tiks noskaidrots muzikālajā šova „OKartes Skatuve" uzvarētājs. Izšķirošajā cīņā dosies grupas „4 vēji", „Jātnieki", „T-Band" un „nu un". Tāpat kā līdz šim, iespēja balsot par grupām un virzīt tās tuvāk uzvarai, tiks dota tikai un vienīgi šova skatītājiem, informē LMK sabiedrisko attiecību projektu vadītājs Kristaps Lēperis. Fināla koncerta tiešraide būs vērojama izklaides kanālā LMK, LNT un internetā www.lmk.lv.
Klāt muzikālā šova „OKartes Skatuve" fināls

Piecpadsmit radošas un piedzīvojumiem bagātas nedēļas eksperti kopā ar skatītājiem vērtēja jaunos mūzikas talantus, lai šo svētdien šova „OKartes Skatuve" finālā noteiktu labākos! Par uzvaru šovā un galveno balvu – reklāmas laiku 25 000 eiro vērtībā izklaides kanālā LMK, izšķirošajā cīņa dosies grupas „4 vēji", „Jātnieki", „T-Band" un „nu un". Fināls norisināsies divās kārtās, balsojums tiks atklāts jau koncerta sākumā, bet dalībnieki izpildīs tikai un vienīgi savas oriģināldziesmas.

Fināla pirmajā daļā grupas izpildīs savu lielāko šovā radīto hitu. Grupa „Jātnieki" uzstāsies ar dziesmu „Balle Baložos", „4 vēji" startēs ar „Vēl tevi mīlēt", „T-Band" dziedās „No one cares", bet grupa „nu un" mēģinās skatītāju uzmanību piesaistīt ar skaņdarbu „Cilvēku zoodārzs". Divas muzikālās apvienības, kuras iegūs vislielāko skatītāju balsu skaitu, nokļūs šova superfinālā, kurā vērtējumam nodos savas jaunākās oriģināldziesmas. Šo dziesmu laikā norisināsies otrais balsojums, pēc kura tiks noteikti šova „OKartes Skatuve" uzvarētāji!

Baudiet šova „OKartes Skatuve" lielo finālu piektdien, 16.decembrī, pulksten 20:35 izklaides kanāla LMK, LNT un www.lmk.lv tiešraidē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV