Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

LNT aicina pieteikties šovam „Pelnrušķīte"

EasyGet.lv, 03.01.2012. 11:13 | komentāri (1)

LNT pavasara sezonas viens no jaunumiem būs krāšņs un pārsteigumiem pilns realitātes šovs „Pelnrušķīte". Katras meitenes sapnis ir no pelnrušķītes kļūt par princesi. Taču, lai kļūtu par īstu princesi, ir jāpiemīt tādām īpašībām kā sirds gudrība, erudīcija, labestība un smalkums. "Ja Tev tādas ir, LNT aicina, nāc un piepildi savu sapni! Izdzīvo pelnrušķītes cienīgu stāstu!" aicina šova radošā komanda. Šova dalībnieču atlase notiks 9. janvārī pulksten 11:00 LNT studijā, Elijas ielā 17, Rīgā.
LNT aicina pieteikties šovam „Pelnrušķīte"

Gatavojoties šovam, LNT meklē 12 meitenes, vecumā no 18 līdz 35 gadiem, kuras ir gatavas pierādīt, ka viņām ir princeses raksturojošas īpašības - labestība, grācija, sirds gudrība, čaklums, erudīcija un smalkums. Ikvienu pelnrušķīti sagaida visdažādākie uzdevumi, kuros vajadzēs mācīties dejot, ģērbties un iziet sabiedrībā. Katrs no pārbaudījumiem būs pilns satraucošu un negaidītu pavērsienu, kuros pelnrušķītēm būs iespēja apliecināt savas īpašības un dotības, lai iemantotu ekspertu atzinību un izcīnītu uzvaru šovā.

"Ja gribi piedzīvot ko neaizmirstamu, piedalies šovā „Pelnrušķīte"! Taču pirms tam izprintē un aizpildi pieteikuma anketu, kura ir pieejama LNT mājas lapā www.lnt.lv sadaļā „Pelnrušķīte"! Pastāsti par sevi, izcel savus talantus un dotības, pievieno fotogrāfiju un nāc uz šova atlasi jau 9. janvārī plkst.11:00 LNT studijā, Elijas ielā 17, Rīgā!" - šova komanda.

Foto: Kadrs no Volta Disneja animācijas filmas "Pelnrušķīte". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV