Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

LMK rādīs šovu „Zvaigznes medības"

EasyGet.lv, 06.01.2012. 09:26

Decembrī izklaides kanāls LMK izsludināja izaicinājumu spilgtām un radošām personībām piedalīties projektā „Zvaigznes medības" un kļūt par LMK raidījumu vadītāju. Dalībnieku atlases izvērtās par asprātīgu un spraigu šovu, ko būs iespējams vērot izklaides kanālā LMK jau nākamo pirmdien, 9. janvārī, un otrdien, 10. janvārī, plkst. 21.35, bet šova fināla pārraides – 11. un 12. janvārī plkst. 21.35, informē LMK pārstāve Elza Ābula.
LMK rādīs šovu „Zvaigznes medības"

LMK Zvaigznes medībām pieteicās vairāki simti talantīgu cilvēku, kuri vēlējās kļūt par TV šovu un raidījumu vadītājiem. Tomēr tikai viens ir uzvarētājs, un viņam arī tiks dota iespēja parādīt sevi Latvijas šovbiznesā. Jau dalībnieku atlases pirmajā kārtā drosmīgie jaunieši rādīja savus talantus un izveicību cīņā ar žūrijas āķīgajiem uzdevumiem un jautājumiem, lai pēc iespējas ilgāk atrastos uz skatuves. Potenciālos TV šovu un raidījumu vadītājus vērtēja pieredzes bagātais „LNT" pārstāvis Māris Grigalis, „Karaliskā improvizācijas teātra" aktieris Jānis Skutelis, „Tautas balss" korespondente Rūta Čivča un „LNT" skaņu režisors Oskars Ostrovskis.

LMK šova „Zvaigznes medības" fināla cīņā piedalījās astoņpadsmit labākie dalībnieki, kuriem bija jāveido improvizētas reportāžas, kā arī jāintervē fināla žūrijas dalībnieki - aktieri Gints Andžāns un Dainis Grūbe. Žūrija bija prasīga, liekot finālistiem sarkt un bālēt, lai pārbaudītu viņu izveicību TV šovu vadītāju lomā. Spraigas konkurences cīņā LMK izdevās atrast savu zvaigzni, kura mirdzēs izklaides kanālā LMK.

Medības ir noslēgušās un zvaigzne ir atrasta. Kura tā būs? Kā gāja pārējiem dalībniekiem? Kādi būs viņu priekšnesumi? Un ko par to visu domā žūrija? Skaties šovu „Zvaigznes medības" no 9. līdz 12. janvārim plkst. 21.35 izklaides kanālā LMK.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV