Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

LNT šova „Pelnrušķīte" atlasē pretendentes pārsteidz žūriju

EasyGet.lv, 10.01.2012. 21:50

Vakar, 9. janvārī, LNT studijā norisinājās šova „Pelnrušķīte" dalībnieču atlase, uz kuru ieradās 69 meitenes. Viņas bija gatavas pieņemt izaicinājumu un pierādīt žūrijai, ka ir visgudrākās, erudītākās un sirnīgākās šova pretendentes. Meitenes gan šokēja, gan pārsteidza ar saviem talantiem un sasniegumiem, tāpēc žūrijai nebūs viegli izvēlēties tās 12 dalībnieces, kuras jau drīzumā uzsāks dalību šovā, informē LNT sabiedrisko attiecību projektu asistente Laima Kristapsone.
LNT šova „Pelnrušķīte" atlasē pretendentes pārsteidz žūriju

Uz šova atlasi tika aicinātas meitenes, vecumā no 18-35 gadiem, kuras vēlējās izdzīvot pelnrušķītes cienīgu stāstu. Meitenes žūriju pārsteidza ar karsējmeiteņu priekšnesumiem, flamenko deju, lokanību, dziedāšanu latgaliešu valodā un pat ģībšanu, tādējādi, apliecinot aktrises talantu.

Šo meiteņu vidū arī bija Egija, kura nodarbojas ar tādiem sporta veidiem, kā frīsbijs, handbols un basketbols. Kā īpašu aizraušanos Egija uzsver darbu Juglas patversmē, kur strādā par suņu treneri. Taču pārējā laikā meitene piedalās arī dažādu pasākumu rīkošanā un brīvprātīgās organizācijas darba veidošanā.

Uz atlasi bija ieradusies arī Kristīne, kura ir īstenojusi vienu no saviem sapņiem dienēt zemessardzē un būt par karavīru. Taču sievišķības šai meitenei netrūkst - viņa zīmē un ir sarakstījusi grāmatu. Viņas mamma ir iemācījusi būt čaklai un labsirdīgai, bet tētis - spēcīgai raksturā jau no agras bērnības. Tāpēc Kristīne uzskata, ka pelnrušķītei ir jābūt ne tikai čaklai un labsirdīgai, bet arī spēcīgai.

Vai Kristīne un Egija būs šova 12 dalībnieču vidū – par to vēl lems šova veidotāji! Taču jau pavisam drīz sāksies šova „Pelnrušķīte" filmēšana, lai, jau februārī pārsteigtu ikvienu TV skatītāju! Katrs šova pārbaudījums būs satraucošu un negaidītu pavērsienu pilns, kuros pelnrušķītēm būs iespēja apliecināt savas īpašības un dotības, lai iemantotu ekspertu atzinību un izcīnītu uzvaru šovā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV