Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Šova „OKartes skatuve" dalībnieki pārtaps par blēžiem

EasyGet.lv, 27.01.2012. 16:07

Šodien, 27. janvārī, OKartes skatuves koncertā 12 jauni mūziķi kāps uz skatuves, lai pārliecinātu skatītājus, ka ir ne tikai mūziķi, bet arī labi aktieri. Cīnoties par galveno lomu mūziklā, viņi visi iejutīsies blēžu lomā, jo tieši tāda – „Blēži" – ir šā koncerta tēma, informē šova galvenā redaktore Gunta Kuļbanska.
Šova „OKartes skatuve" dalībnieki pārtaps par blēžiem

Koncertā skanēs dziesmas, kas stāsta par blēdībām, naudas varu un kriminālo pasauli.

Izpildītas tiks ne tikai jau Latvijā un pasaulē pazīstamas kompozīcijas, bet arī divas pavisam jaunas – īpaši šim koncertam tapušas - dziesmas. Abu šo dziesmu autori ir OKartes skatuves mūziķi – iepriekšējā sezonas dalībnieks Didzis Bordo sarakstījis dziesmu speciāli Kasparam Blūmam – Blūmanim jeb Kašeram, bet Kristaps Pujāts, kurš jau rudenī žūriju un skatītājus pārsteidza ar teatrālām kompozīcijām, izpildīs dziesmu, ko radījis, dzīvojot šova otrajā sezonā.

Jauno mūziķu sniegumu šajā koncertā vērtēs mūzikā un aktiermākslā pieredzējusi žūrija – žūrijas priekšsēdētājam Guntaram Račam pievienosies šova vokālā pedagoģe - stingrā, bet šarmantā Ieva Kerēvica un izcilais latviešu aktieris Harijs Spanovskis.
Pēc koncerta dalībnieki atpūtīsies pagājušajā piektdienā atklātajā izklaides kanāla LMK bārā, Elijas ielā 17, – šī ballīte šova dalībniekiem ir īpaša, jo tā ir vienīgā reize nedēļā, kad viņi var satikt savu ģimeni, draugus un fanus.

Koncertu tiešraidē šovakar no pulksten 20:40 varēs vērot LNT un izklaides kanālā LMK, bet ballīti, kas norisināsies pēc koncerta, - izklaides kanālā LMK.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV