Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

"Anekdošu šovs" atgriežas ar otrās sezonas sniegumu

EasyGet.lv, 01.02.2012. 09:53

Latviešiem patīk stāstīt anekdotes par sievietēm, blondīnēm, dakterīšiem, medībām, makšķerēšanu un seksu. Patīk arī klausīties anekdotes, un vēl jo vairāk, ja tās māk stāstīt. No 9. februāra ceturtdienas vakaros 21:00 pie TV6 skatītājiem atgriežas Anekdošu šovs, informē Marta Zandersone. Kalendāros ceturtdienas ar TV6 atzīmējamas kā smieklu un līksmības dienas, jo uzreiz pēc Anekdošu šova 21:30 varēs izsmieties ar Nasha russia.

Smejies vesels!

TV6 Anekdošu šova otrajā sezonā dominēs iepriekš satiktie un iepazītie aktieri un parādīsies arī jauni varoņi, piemēram, aktrise Inta Bankoviča. No klasiķiem atkal ikvienu joku cienītāju smīdinās Leons Krivāns, Gunārs Placēns, kā arī pāragri mūžībā aizgājušais Romualds Ancāns. No jaunajiem aktieriem atkal būs redzams Rihards Lepers un Vita Balčunaite. Tāpat Anekdošu šovā piedalīsies televīzijas raidījuma Absalūtās dāmas dalībniece Kristīne Dāvida.

Kuriozi iz filmēšanas laukuma

Anekdošu šova režisors Armands Ekštets atklāj dažus kuriozus, kas piedzīvoti filmēšanas laikā. Kādā dienā aktieri Jāni Jarānu uz ielas apstādināja solīda dāma un godbijīgi jautāja: "Godājamo māksliniek, es nemaz nezināju, ka esat mainījis profesiju!" J.Jarāns neapmulstot pārjautāja: "Nu, un kāda tagad ir mana profesija?" "Nevajag kautrēties, arī ārsts ir laba profesija!" mierina solīdā dāma. Tikai vēlāk sarunas laikā noskaidrojās, ka dāmas draudzene redzējusi Jāni Jarānu TV6 ekrānos ārsta tērpā, tādēļ nolēmusi, ka mākslinieks mainījis profesiju.

Kādā ārsta skečā aktieris Enriko Avots vienmēr, izrunājot tekstu "Vai, lūdzu, trīsdesmit santīmus aizdosi?", aizmirst vārdu lūdzu. Filmēšanas komanda gudroja dažādus radošus špikerus, simbolus, žestus, bet nekā. Aktierim Jānim Kirmuškam radās spoža ideja, kā palīdzēt partnerim. Nākamajā reizē, kad E.Avots atkal aizmirsa vārdu lūdzu, J.Kirmuška pārjautā: "Bet vai jums nešķiet, ka pareizāk būtu man tos trīsdesmit santīmus palūgt aizdot?"

Anekdošu šovs no 9. februāra ik ceturtdienu 21:00 TV6!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV