Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Talanti gatavi pārsteigt arī otrajā raidījumā

EasyGet.lv, 03.02.2012. 11:29

Pirmajā kanāla LNT un Zelta Zivtiņas rīkotajā šova „Latvijas Zelta talanti 2012" raidījumā, ko varēja vērot kanāla LNT tiešraidē pagājušajā svētdienā, skatītājiem atklājās krāšņi talanti – puisis, kurš improvizē uz kokles, mikromaģijas triku meistars, Rubika kuba ātrlikšanas rekordists, ritma grupa, puisis, kurš ar balss spēku spēj saplēst spuldzītes, ielu vingrotāju sekotāji „Stieņu supermeni" ar galvu reibinošiem trikiem un vēl citi pārsteidzoši talanti. Kamēr viņi priecājas par savu uzstāšanos uz lielās skatuves un pusfinālisti par panākumiem atlases raidījumā, priekšnesumus un pārsteigumus slīpē jau otrā atlases raidījuma dalībnieki.
Talanti gatavi pārsteigt arī otrajā raidījumā

„Mēs esam uzņēmuši labu kursu! Pirmajā raidījumā viens pārsteigums sekoja otram, un esmu pārliecināta, ka katrā raidījumā to pārsteigumu būs arvien vairāk, un beigās es sēdēšu ar muti vaļā, kabatas lakatiņu rokās, jo raudāšu gan no aizkustinājuma, gan no smiekliem," savos iespaidos par pirmo raidījumu dalās humoriste Jana Kalniņa. Janai pilnībā piekrīt Agris Daņiļēvičs: „Man ļoti patīk, ka viss, kas notiek uz skatuves, ir kā dzeņa vēders - tu nekad nezini, kas būs, un tas ir pats interesantākais!"

Otrā „Latvijas Zelta talanti 2012" atlases raidījuma dalībnieki neliks vilties ne žūrijai, ne skatītājiem: uz skatuves kāps desmitgadīgais Deivids no Lūznavas, kurš dažu sekunžu laikā galvā spēj saskaitīt un izrēķināt jebkuru kalendāra dienu no 1901.gada līdz 2099.gadam; basketbola kluba „Valmiera" karsējmeitenes rādīs kā patiesībā ir jāfano par basketbolu, savukārt šarmantā franču šansonu dziedātāja Ineta ar savu stāstu iepazīstinās dziesmā. Skatītāji arī varēs novērtēt četru jautru puišu apvienību „Īsāk sakot", kuri rādīs talantu, ko viņi paši dēvē par teātra deju. Azartiskus un tiešām elpu aizraujošus trikus demonstrēs monotriāla lietpratēji no Greentrials.lv komandas - puiši, kuri ne tikai māk braukt ar vienriteni, bet arī spēj ar to lekt, dejot un pārvarēt šķēršļus. Ventspilnieces no modes deju studijas „Skorpions" iepazīstinās ar savu dejotprasmi, tāpat - ar līnijdeju aizraut centīsies 14 gadīgais Krišjānis no Liepājas rajona. Izgudrotāja un topošā zinātniece Madara no Daugavpils rādīs savu vijoļspēles talantu, bet Kārlis no Rīgas – spēlēs ģitāru. Par vēl vienu muzikālu priekšnesumu parūpēsies grupa „Tirkizband" no Jelgavas.

Jau pirmajā raidījumā žūrijas vērtējums dažiem dalībniekiem bija skarbs. Skatītāju balsojumā neiekļuva divi dalībnieki – dejotāja Zane Balode no Carnikavas un kikbokseris ar operdziedātāja dvēseli Vitālijs Kirovs no Rīgas. Lai arī reizēm skarbi, žūrijas pārstāvji visi kā viens ir pārliecināti, ka Latvija ir talantu zeme. „Mēs vēl tikai pamazām ieskrienamies un daži dalībnieki no mums varbūt saņem pa bonusiņam, tomēr skatītāji jau visu saliek pa īstajām vietām," saka žūrijas pārstāvis Jānis Ozols.

Foto: dziedātājs un kordiriģents Jānis Ozols. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV