Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Šonedēļ OKartes skatuves koncertā skanēs dziesmas par mīlestību

EasyGet.lv, 10.02.2012. 13:51

OKartes skatuves dalībnieki šīs nedēļas koncertā par godu Valentīndienai izpildīs latviešu un pasaules visu laiku skaistākās mīlas dziesmas, informē šova galvenā redaktore Gunta Kuļbanska. Koncertu tiešraidē varēs vērot šovakar plkst. 20:40 kanālā LNT un izklaides Kanālā 2.
Šonedēļ OKartes skatuves koncertā skanēs dziesmas par mīlestību

Koncertā skanēs gan pasaulē populāras un laika gaitā iemīļotas dziesmas, gan kompozīcijas, kas atpazīstamību guvušas nesen. Tās būs visu laiku smeldzīgākās mīlas dziesmas – no Elvisa Preslija Love Me Tender līdz Kristapa Pujāta rudens sezonas OKartes skatuvē grupas "4vēji" sastāvā radītajam superhītam Vēl tevi mīlēt. Pirmo reizi šajā koncertā skatītājiem būs iespēja vērtēt OKartes skatuves šova jaunās dalībnieces Sandijas Vīgantes vokālu. Viņa mūs uzrunās, dziedot Čikāgas piecīšu skaisto mīlas dziesmu Mūsu mīlestība. Visiem dalībniekiem tiek gatavotas īpaši mīlestības dienas tematikai pieskaņotas priekšnesumu horeogrāfijas pasniedzējas, deju studijas "Body&Soul" vadītājas Līgas Libertes vadībā.

Pēc koncerta dalībnieki kopā ar faniem un draugiem atpūtīsies izklaides Kanāla 2 bārā, Elijas ielā 17. Kā vienmēr, šo ballīti šova dalībnieki gaida jo īpaši, jo tā ik nedēļu ir vienīgā reize, kad viņi var satikt savu ģimeni un draugus.

Koncertu tiešraidē šovakar plkst. 20:40 varēs vērot kanālā LNT un izklaides Kanālā 2, bet ballīti, kas norisināsies pēc koncerta, - izklaides Kanālā 2.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV