Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Šova „Pelnrušķīte" dalībnieces demonstrēs grāciju un dejotprasmi

EasyGet.lv, 23.02.2012. 09:53

Sestdien, 25. februārī, plkst. 20:40 LNT kanālā, šova „Pelnrušķīte" trešajā sērijā dalībnieces sagaida divi izaicinājumi, - pirmajā tiks pārbaudīts, vai viņām piemīt grācija un viņas spēj augstpapēžu kurpēs noiet pa šauru laipu, bet otrajā būs jāpierāda, ka pārzina balles deju soļus, informē LNT sabiedrisko attiecību projektu asistente Laima Kristapsone.
Šova „Pelnrušķīte" dalībnieces demonstrēs grāciju un dejotprasmi

Šovā „Pelnrušķīte" ir palikušas deviņas dalībnieces un jau trešajā sērijā varēsim redzēt, kā viņām veiksies nākamajos divos pārbaudījumos. Meitenes dosies uz Liepāju, kur tiks pārbaudīts, vai potenciālajām pelnrušķītēm piemīt grācija - dalībniecēm peldkostīmos un augstpapēžu kurpēs būs jādodas pāri šaurai laipai, kas pārlikta pāri Liepājas Spa centra baseinam. Lai paveiktu šo savā ziņā ekstrēmo pārbaudījumu, dalībniecēm būs nepieciešama liela drosme un, zināmā mērā, arī apņēmība. Vai visām tas izdosies, vai tomēr kāda iekritīs ūdenī?!

Otrs izaicinājums šova „Pelnrušķīte" dalībniecēm būs balles dejas! Viņām būs jāpierāda ekspertiem un skatītājiem, ka pārzina balles deju soļus. Meitenēm kopā ar profesionāliem dejotājiem būs jādemonstrē čačača deju soļi un Vīnes valsis. Kurai deju soļi padosies raiti, bet kura sapīsies kleitā?

Dalībniecēm piemītošo grāciju un dejotprasmi vērtēs profesionāli eksperti - Liepājas teātra aktieris Edgars Pujāts, vingrošanas trenere Kristīne Bērziņa un deju skolas "Lesto" īpašnieks un vadītājs, divkārtējs Latvijas sporta deju čempions Raivo Letapurs.

Skaties un seko līdzi šova „Pelnrušķīte" dalībnieču gaitām pārbaudījumos jau šo sestdien, 25. februārī, plkst. 20:40 kanālā LNT!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV