Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jau svētdien būs zināmi visi „Latvijas Zelta talanti 2012" pusfinālisti

EasyGet.lv, 24.02.2012. 11:19 | komentāri (1)

26. februārī šovā „Latvijas Zelta talanti 2012" tiks noskaidroti pēdējie pusfinālisti. Pretendenti uz trīs pusfināla ceļazīmēm pārsteigs ar dziedāšanas prasmi un valodas zināšanām, aizraus ar mākslas vingrošanu un meistarību savaldīt uguni, kā arī iepazīstinās ar jauniem dejošanas stiliem, informē „Latvijas Zelta talantu 2012" producente Ilze Jansone.

Piektajā atlases raidījumā jaunu Latvijas rekordu mēģinās uzstādīt Raimonds Zaķis no Rīgas. Savukārt ar dziedāšanas prasmēm un valodas zināšanām skatītājus pārsteigs Cira Tolordava, kura no Gruzijas uz Latviju pārcēlās dzīvot tikai pirms diviem gadiem, un šai laikā iemācījusies jau tekoši runāt latviski.

Par ceļazīmi uz pusfinālu cīnīsies arī jelgavnieks un ģitārists Edgars Gražulis, - lai gan ģitārspēli Edgars apgūst neilgi, viņš ir apņēmies kļūt par vienu no labākajiem ģitāristiem pasaulē, jo uzskata, ka ar pacietīgu darbu var sasniegt visu. Ar savu sniegumu žūriju centīsies apburt arī četrgadīgā Emīlija Švarca no Ventspils, bet ar deju stilu locking iepazīstinās Karīna Jermaka un Tarass Leočko jeb „Jam Crew".

Vadims Čerepanovs no Sauriešiem, kurš ir piedalījies arī pirmajā "Latvijas Zelta talantu" sezonā, pārsteidzot visus ar spējām nedaudz vairāk kā minūtes laikā radīt mākslas darbu, šoreiz parādīs kā meistarīgi var savaldīt uguni. Tāpat par pēdējām trīs ceļazīmēm uz pusfinālu cīnīsies mākslas vingrotāja Arta Voicehovska no Kauguriem un triāla kluba "Karters" puiši – brāļi Arvis un Ansis no Ugāles, kā arī slavenā horeogrāfa Šona Ani deju studijas bērni, kuri apvienojušies zem kopīga nosaukuma „Flavour Crew".

Piektā raidījuma pusfinālisti pievienosies jau divpadsmit talantiem, kas ceļazīmes uz pusfinālu ieguva iepriekšējos četros raidījumos – koklētājam Ansim Jansonam, ritma grupai „Raythmical Storm", ielu vingrotājiem brāļiem Kozloviem, kuri sevi dēvē par „Stieņu supermeniem", kalendāra pārzinātājam Deividam Timošenkovam, basketbola kluba "Valmiera" karsējmeitenēm, apvienībai „Īsāk sakot", vēderdejotājai Sintijai Vaiderei, „Mūzikas studijas" bērniem, dziedātājai Diānai Judelsonei, freerun un parkour meistariem „Ultimate Jump", mazajai aktrisei Danielai Rozmisai un dziedātājai Agitai Gabranovai. Kopumā divos pusfināla raidījumos būs pārstāvēti visdažādākie talanti, vēlreiz pierādot to, ka Latvija ir talantu zeme, kurā dzīvo izdomas bagāti un apņēmīgi cilvēki!

Kopā piecos atlases raidījumos tiks noskaidroti 15 pusfinālisti, taču katrā pusfinālā piedalīsies astoņi dalībnieki, tātad kopā – 16 pusfinālisti. Pēdējo iespēju iekļūt pusfinālā Zelta Zivtiņa dāvāja ikvienam talantam, kas dažādu iemeslu dēļ nevarēja atnākt uz „Latvijas Zelta talantu" atlasēm, dodot iespēju savu talantu nofilmēt un video pievienot projekta mājas lapā www.zeltatalanti.lv. Mājas lapā joprojām var balsot, nospiežot „Ir talants!" zem video, līdz 26. februārim plkst. 20:20, kad sāksies šova „Latvijas Zelta talanti 2012" piektais raidījums.

Sešpadsmito pusfināla dalībnieku no pieciem populārākajiem video, kas atbilst šova „Latvijas Zelta talanti" atlases kritērijiem, izvēlēsies šova žūrija. Laimīgo talantu, kurš iekļūs pusfinālā, žūrija paziņos jau šo svētdien, piektā atlases raidījuma noslēgumā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV