Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šova „Pelnrušķīte" dalībnieces pārbaudīs galda etiķetes zināšanas

EasyGet.lv, 28.02.2012. 11:43

Sestdien, 3. martā, LNT šova „Pelnrušķīte" sērijā dalībnieces Liepājas viesnīcas „Promenāde" restorānā sagaidīs pārbaudījums, kurā viņām būs jāpierāda, ka pārzina etiķetes smalkumus galda kultūrā. Savukārt vakarā meitenes dosies atpūsties uz Liepājas rokkafejnīcu.
Šova „Pelnrušķīte" dalībnieces pārbaudīs galda etiķetes zināšanas

Šova „Pelnrušķīte" dalībniecēm dienas pirmajā pusē būs jādemonstrē savas zināšanas galda etiķetē - viņām pēc etiķetes būs jāsaklāj biznesa pusdienu galds. Dalībnieču uzdevumu izpildi vērtēs viena no zināmākajām Latvijas etiķetes speciālistēm Aija Strautmane, kā arī vīna studijas „Garage" menedžeris Elvis Nikus. Trešais eksperts šajā sērijā būs aktieris Jānis Āmanis. Ekspertu kritiku izpelnīsies Ramona, kurai kājās būs kurpes, kas iepriekšējā sērijā liktenīgas bija Laurai, kurai šovs bija jāatstāj. Vai tiešām šīs kurpes nes neveiksmi?

Savukārt meitenes būs sašutušas par Ivitas uzvedību pie galda. Ivitas dziļais dekoltē un nepiedienīgā uzvedība pie galda izsauks pārējo meiteņu kritiku.

Pie pusdienu galda Lauris Reiniks meitenes aicinās uz sarunu par to, ko meitenes uzvaras gadījumā darīs ar 5 000 eiro. Santas stāsts visus aizkustinās, dažas meitenes pat līdz asarām.

Vakarā dalībnieces dosies atpūsties uz Liepājas rokkafejnīcu, kur it kā nejauši nonāks leģendārās latviešu rokkgrupas "Līvi" mūziķa Aināra Virgas dēla dzimšanas dienas ballītē. Neformālā gaisotnē noskaidrosim, ko patiesībā dalībnieces domā viena par otru.

Atgriezušās no ballītes muižā meitenes tiks sadalītas pa istabiņām - turpmāk kopā būs jādzīvo tām meitenēm, kuras līdz šim nav spējušas sadraudzēties.

Skaties šova „Pelnrušķīte" 4. sēriju šo sestdien, 3. martā, pulksten 20:40 kanālā LNT!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV