Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas Zelta talantu pirmais pusfināls notiks svētdien

EasyGet.lv, 01.03.2012. 10:41 | komentāri (1)

4. martā notiks LNT un Zelta Zivtiņas šova „Latvijas Zelta talanti 2012" pirmais pusfināls, kurā tiks noskaidroti pirmie trīs šova finālisti, informē šova producente Ilze Jansone. Lai gan par iespēju piedalīties finālā šoreiz cīnīsies talanti no visas Latvijas, spraigākā cīņa gaidāma starp Kurzemi un Vidzemi, jo tieši no šiem reģioniem piedalīsies visvairāk dalībnieku.
Latvijas Zelta talantu pirmais pusfināls notiks svētdien

Galerijas:

Pirmajā pusfinālā skatītājus priecēs kurzemnieki no Ventspils – pagājušās sezonas uzvarētāju - ielu vingrotāju - sekotāji „Stieņu supermeni" un mazā dziedātāja Emīlija Švarca. Savukārt Vidzemi pārstāvēs trīs dalībnieki – ritma grupa „Raythmical Storm" no Jaunpiebalgas, basketbola kluba „Valmiera" karsējmeitenes no Valmieras un kokles improvizācijas meistars Ansis Jansons no Limbažu puses.

No Latgales un Zemgales pusfinālā varēsim vērot divus dalībniekus. Latgale turēs īkšķus par savu brīnumbērnu, kalendāra pārzinātāju Deividu Timošenkovu no Lūznavas, kurš sagatavojies vēl lielākam matemātiskam izaicinājumam. Zemgali šajā raidījumā pārstāvēs atraktīvā jelgavnieku apvienība „Īsāk sakot". Bet Rīgas godu pirmajā „Latvijas Zelta talantu" pusfinālā aizstāvēs dziedātāja Diāna Judelsone.

Visi pirmā pusfināla dalībnieki katrs savā atlases raidījumā no žūrijas saņēma visas trīs zvaigznes, taču pusfinālos žūrija sola kļūt bargāka un prasīgāka.

LNT un Zelta Zivtiņa šovu „Latvijas Zelta talanti 2012" kopīgi veido jau ceturto gadu, un šogad piecos atlases raidījumos savus sapņus tiecās piepildīt piecdesmit talantīgi cilvēki no visas Latvijas – Rīgas, Stopiņiem, Jūrmalas, Kauguriem, Jelgavas, Carnikavas, Mārupes, Bauskas, Valmieras, Siguldas, Ventspils, Liepājas, Rudbāržiem, Ugāles, Daugavpils, Preiļiem, Ludzas, Lūzvanas, Limbažiem, Jaunpiebalgas. Pirmo reizi šajā sezonā šovā nedominēja dziedātāji, tas jūtams arī pusfinālos, jo lielākajai daļai pusfinālu dalībnieku piemīt dažādi aizraujoši un interesanti talanti.

Visi dalībnieku video pieejami „Latvijas Zelta talanti 2012" YouTube kanālā http://www.youtube.com/LVZeltatalanti.

Tiekamies pirmajā "Latvijas Zelta talanti 2012" pusfinālā jau šo svētdien, 4. martā, pulksten 20:20 kanālā LNT!

Foto (c) Raimonds Birkenfelds

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV