Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

OKartes skatuves koncerts Centrāltirgū

EasyGet.lv, 09.03.2012. 10:11

Ceturtdien, 8. martā Centrāltirgus Nēģu ielas laukumā par godu Starptautiskajai sieviešu dienai notika populārā televīzijas šova „OKartes skatuve" puišu koncerts, informē Ivars Jakovels. Talantīgo jauniešu uzstāšanās tika veltīta Starptautiskajai sieviešu dienai un jaunās ziedu tirdzniecības sezonas sākumam tirgū. Nēģu ielas laukumu, kas līdz vasaras tirdzniecības sākumam parasti ir tukšs, šodien pārpildīja daudz jaunu meiteņu un sieviešu, kuras pasākuma noslēgumā no jaunajiem dziedātājiem saņēma apsveikuma tulpes.
OKartes skatuves koncerts Centrāltirgū

OKartes skatuves puišu koncertā Centrāltirgū uzstājās televīzijas skatītāju iemīļotie mākslinieki - Kristaps Pujāts, Mārtiņš Ruskis, Jānis Buķelis, Toms Bokums, Oskars Deigelis un Kašers. Svētku koncerta repertuārā bija iekļautas tādas dziesmas kā Zelta Sirds; Besame Mučo; Es Tevi gribu; Neprāts; Bed or roses; Es vēlētos vēlreiz; Zemenes; Kādā Brīnišķā dienā; Tu un tikai Tu. Savukārt, dziesmu Vēl Tevi mīlēt visi puiši dziedāja kopā.

Koncerta noslēgumā Nēģu ielas laukumā starp Gaļas paviljonu un Ziedu tirgu jaunie dziedātāji bija sarūpējuši īpašu pārsteigumu koncerta klausītājām – sievietēm – dāvājot sārtas tulpes.

Līdz ar pavasara sākumu, ko tirgū iezīmē Starptautiskā sieviešu diena 8. martā, Centrāltirgū sākās arī jaunā ziedu tirdzniecības sezona, uz kuru tradicionāli ierodas daudz Latvijas ziedu audzētāju. OKartes skatuves koncerts tika veltīts Starptautiskajai sieviešu dienai un jaunās ziedu tirdzniecības sezonas sākumam Centrāltirgū.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV