Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Aicina pieteikties dziedošo dvīņu šovam

EasyGet.lv, 09.03.2012. 10:27

Dvīņi – tas ir divtik lielāks prieks, spēks un drosme - pat ja jākāpj uz skatuves un kopā jādzied. no 20. marta LNT aicina Latvijas dvīņus pieteikties vēl nebijušai muzikālai sacensībai - dziedošo dvīņu šovam, informē LNT sabiedrisko attiecību projektu asistente Laima Kristapsone.
Aicina pieteikties dziedošo dvīņu šovam

No 20. martu LNT radošā komanda dosies meklēt dziedošus dvīņus vēl Latvijā neredzētam un oriģinālam muzikālam šovam. Šovam pieteikties tiek aicināti visu vecumu, dzimumu un tautību dvīņi. "Piedalieties, ja kopā ar savu dvīņu brāli vai māsu muzicējat un kopā būšana jums sagādā vislielāko prieku! Tam, cik precīzi dziedat, protams, ir nozīme, taču šajā projektā svarīgākais ir parādīt jūsu dvīņu kopīgo azartu, spēku un mīļumu!" aicina šova veidotāji.
Dziedošie dvīņi, kuri vēlas dziedāt uz lielās skatuves un parādīt sevi visai Latvijai, tiek aicināti uz atlasi šādās Latvijas pilsētās:

20. martā plkst. 17:00 - Liepājā, Liepājas olimpiskajā centrā
21. martā plkst. 17:00 – Valmierā, Valmieras kultūras centrā
22. martā plkst. 17:00 – Jēkabpilī, Krustpils kultūras namā
23. martā plkst. 17:00 – Rīgā, LNT, Elijas ielā 17.

Visas atlases sāksies plkst. 17:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV