Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šova „Latvijas Zelta talanti" otrais pusfināls – jau šosvētdien

EasyGet.lv, 09.03.2012. 11:10

11. martā pulksten 20:20 notiks LNT un Zelta Zivtiņas veidotā šova „Latvijas Zelta talanti" otrais pusfināls. Sacensība par pēdējām trīs pusfināla ceļazīmēm uz finālu solās būt spraiga, jo dalībnieki savos priekšnesumos atklās vēl pārdrošākus un ekstrēmākus trikus, kā arī pārsteigs ar vēl unikālāku dziedājumu un mazās aktrises pasakas stāstījumu. Otrajā pusfinālā visplašāk tiks pārstāvēti Zemgales un Latgales reģioni, tomēr netrūks arī dalībnieku no Kurzemes un Rīgas, informē Latvijas Zelta talanti 2012 producente Ilze Jansone.
Šova „Latvijas Zelta talanti" otrais pusfināls – jau šosvētdien

Otrajā pusfinālā Zemgali pārstāvēs dziedātāja ar fantastisko balsi Agita Gabranova no Ozolaines. Atlases raidījumā viņa apbūra žūriju un skatītajus ar teju vai suģestējošu Haralda Sīmaņa dziesmas „Ezers" izpildījumu. Pusfinālā Agita dziedās Zigmara Liepiņa dziesmu „Latvju zeme vaļā stāv" no rokoperas „Lāčplēsis". Zemgali pārstāvēs arī deju grupa „Lēra" no Bauskas, kas pusfinālā iekļuva, pateicoties Zelta Zivtiņas dāvātajai iespējai, kā arī vēderdejotāja Sintija Vaidere no Baldones.

Latgali pārstāvēs divi dalībnieki – trakie, dullie un bezbailīgie „Ultimate Jump" puiši no Preiļiem, kuri pusfinālam gatavojušies ļoti nopietni un sola vēl pārdrošākus un neiedomājamākus trikus. Otra Latgales pārstāve būs mazā gruzīniete Cira Tolordava no Ludzas. Cira atlases raidījumā pārsteidza gan ar savu dziedājumu, gan to, ka mazā meitene Latvijā dzīvo tikai divus gadus, bet jau tekoši iemācījusies runāt latviski.

Kurzemi pusfinālā pārstāvēs brāļi Dermaki no triāla kluba „Karters". Atlases raidījumā žurija izcēla ne tikai brāļu drosmi un bezbailību, bet arī lielisko muzikalitāti, jo viņu priekšnesums bija teju vai deja ar riteņiem. Arī „Karters" puiši pusfinālam gatavojušies ļoti nopietni un viņu mērķis ir skaidrs – brāļi noteikti grib izcīnīt ceļazīmi uz lielo finālu.

Rīgu otrajā pusfinālā pārstāvēs mazā aktrise Daniela Rozmisa. Atlases raidījumā viņa stāstīja par savu dilles mīlošo kaķi Minkānu, bet pusfinālā Danielai uz skatuves būs palīgi un viņa stāstīs par dīvaino suni Funi un vēju.

Tāpat par iespēju izcīnīt ceļazīmi uz finālu sacentīsies mazie ritma meistari „Mūzikas studijas" bērni no Jūrmalas, arī viņi pielikuši ne mazums izdomas, radoša gara un darba, lai demonstrētu pārliecinošu un neaizmirstamu priekšnesumu.

Zelta Talanti žūrija ir kļuvusi bargāka. To dalībnieki skaidri redzēja un izjuta pirmajā pusfinālā un ne mazāks pārbaudījums viņus gaida otrajā pusfinālā. Žūrija vērtēs gan priekšnesumu, gan dalībnieku mērķus un spēju strādāt, jo žūrijas ir pārliecināta, ka titula „Latvijas Zelta talants 2012" ieguvējam ir jābūt ar sapni un ar mērķi savu talantu attīstīt. Kā viesi „Latvijas Zelta talantu" otrajā pusfinālā uzstāsies žūrijas pārstāvja Jāņa Ozola vadītais Babītes novada jauniešu koris „Maska" ar Ērika Ešenvalda un Anitas Kārkliņas dziesmu „Dvēseles dziesma". Visi dalībnieku video pieejami „Latvijas Zelta talanti 2012" YouTube kanālā http://www.youtube.com/LVZeltatalanti, bet visu pusfinālistu fotogrāfijas atrodamas šiet.

Foto (c) Raimonds Birkenfelds

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV