Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Tuvojas LNT šovs „Zelta ķepa"

EasyGet.lv, 16.03.2012. 10:52

Svētdien, 25. martā, pulksten 20:20 LNT tiešraidē varēsim vērot Latvijā pirmo ķepaiņu un astaiņu šovu „Zelta ķepa", informē LNT pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone.
Tuvojas LNT šovs „Zelta ķepa"

Titula „Zelta ķepa" uzvarētājs, kurš arī saņems galveno balvu – 1000 Ls no Latvijas kinoloģiskā federācijas, tiks noskaidrots divās kārtās. Pirmā būs atlases kārta, bet otrā – raidījuma fināls. Atlases kārtas notiks 25. martā un 1. aprīlī, bet fināls – 8. aprīlī. Katrā no atlases kārtām piedalīsies astoņi mājdzīvnieki ar samniekiem, no katra atlases raidījuma tālāk uz finālu tiks izvirzīti čerti pēc žūrijas un skatītāju vērtējuma talantīgākie dalībnieki, finālā tiks noskaidrots vistalantīgākais Latvijas mājdzīvnieks.

Raidījumu vadīs raidījuma „Mans mīļais draugs" vadītāja Vita Balčunaite kopā ar kaķi Herkulesu no Leļļu teātra.

Katrā raidījumā dzīvnieku talantu vērtēšanā piedalīsies gan žūrija, gan skatītāji. Pēc katra priekšnesuma dalībnieku vērtēs žūrija, kurā darbosies trīs sabiedrībā pazīstami dzīvnieku mīļi. Žūrija katru dalībnieku vērtēs, piešķirot dalībniekam ķepu, un tādējādi apliecinot dalībnieka spējas. Skatītāju balsojumā iekļūs tie raidījuma dalībnieki, kas no žūrijas būs saņēmuši divas vai trīs ķepas.

Pirmajā atlases raidījumā, 25. martā, žūrijā būs žurnāla „Astes" - Latvijā vienīgais žurnāls par mājas mīluļiem latviešu valodā – mākslinieciskā redaktore Ārija Lipska, kā arī zvēru mīļotāji dziedātājs Intars Busulis un LNT raidījuma „900 sekundes" moderatore Kristīne Garklāva.

Šovam „Zelta ķepa" saņemti daudz un dažādi pieteikumi – kā piemēram, - suņi, kuri prot ne tikai dziedāt un stāvēt uz divām ķepām, bet arī spēlēt futbolu, basketbolu un pat rēķināt. Suņi tik ļoti mīl savus saimniekus, ka ir gatavi izdarīt jebko saimnieka labā – viņi ir izcili pavadoņi vājredzīgiem cilvēkiem, un pat glābuši dzīvības. Tas vēlreiz pierāda to, ka suņi tik tiešām ir cilvēku labākie draugi, kuri nekad neatstās nelaimē.

Šova komanda ir saņēmusi pieteikumums no vairākiem kaķu saimniekiem, kuru mīluļi spēj atvērt durvis, pozēt kā modeļi un runāt. Arī papagaiļiem piemīt kādi īpaši talanti – viņi prot ne tikai dziedāt, vingrot, atvērt būri, bet arī spēlēt monopolu. Vēl tikai šodien ikviens var paspēt pieteikt savu mīluli, aizpildot anketu LNT mājas lapā www.lnt.lv raidījuma „Zelta ķepa" sadaļā un pievienojot video vai fotogrāfijas, kurā redzams, kāds ir mīluļa talants vai īpašais triks.

"Ja Tev šķiet, ka Tavam mīlulim nepiemīt vērā ņemams talants, bet viņš vienkārši ir amizants un smieklīgs, iesūti video! Pārskatiet savu mājas video arhīvu, apskatieties visus video savā telefonā – tur noteikti slēpjas patiesas video pērles! Piedalīties „Zelta ķepas" video kuriozu konkursā ir ļoti vienkārši - augšuplādējiet savu video failu vietnē failiem.lv vai YouTube, atsūtiet mums sava video linku un īsu, kodolīgu un interesantu aprakstu par video redzamo mīluli un konkrēto situāciju uz e-pastu talanti@lnt.lv, noteikti norādiet arī savu telefona numuru. Mēs visus iesūtītos video ievietosim „Zelta ķepas" draugiem.lv lapā! Visu nedēļu aicināsim skatītājus balsot par labākajiem un smieklīgākajiem. Piecus populārākos video mēs parādīsim raidījumā „Zelta ķepa", bet pats populārākākis laimēs ļoti feinas balvas no žurnāla „Astes"! Ko darīt, ja pašam nav neviena dzīvnieka, bet ir izdevies nofilmēt kādu drauga vai paziņas mīluļa meistarstiķi? Sūtiet to mums, protams, ar saimnieka atļauju!" pauž šova „Zelta ķepa" organizatori.

Foto: Vita Balčunaite. Foto (c) Renārs Koris

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV