Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šova „Pelnrušķīte" dalībnieces piedalīsies pikantā fotosesijā

EasyGet.lv, 23.03.2012. 10:58

Rīt, 24. martā, plkst. 20:00 LNT kanālā šova „Pelnrušķīte" sērijā dalībnieces piedalīsies pikantā fotosesijā, kuras laikā tiks noskaidrots, cik atraisītas vai ieturētas fotokameras priekšā būs šova dalībnieces, informē LNT sabiedrisko attiecību projektu asistente Laima Kristapsone.
Šova „Pelnrušķīte" dalībnieces piedalīsies pikantā fotosesijā

Ar LNT šova „Pelnrušķīte" dalībniecēm fotosesijas laikā strādās profesionāls fotogrāfs, kurš iedrošinās dalībnieces gan atbrīvoties, gan būt pēc iespējas dabiskākām fotokameras priekšā. Lai meitenes pārliecinātu fotosesijas laikā veikt dažādus uzdevumus, fotogrāfs liks lietā arī viltīgus paņēmienus un, viens no tiem būs īpaši patīkami komplimenti! Kāda būs meiteņu uzvedība fotosesijas laikā? Vai meitenes noticēs fotogrāfam un vai fotosesija nebūs kāda iepriekš pārdomāta provokācija? Šajā pārbaudījumā arī kāda no dalībniecēm saņems fotogrāfa simpātiju balvu – īpašo Berhofmadāmas laimes devas procedūru.

Vakarā meitenes gaida īpašs erudīcijas pārbaudījums - viņām būs jāved saviesīgas sarunas ar politiķi, bijušo Latvijas Ārlietu ministru Jāni Jurkānu. Pēc šī pārbaudījuma gandrīz visas meitenes būs gatavas sakravāt koferus un doties mājās.

Šova dalībnieču sniegumu fotosesijā un erudīciju izvērtēs bijušais Latvijas Ārlietu ministrs Jānis Jurkāns, Liepājas mēra Ulda Seska kundze Inta Seska un fotoziņu aģentūras „F64" fotogrāfs Lauris Vīksna.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV