Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

OKartes skatuvē skanēs dziesmas no Jāņa Streiča kinofilmām

EasyGet.lv, 23.03.2012. 15:54

Šovakar muzikālā šova „OKartes skatuve" lielais koncerts solās izvērsties par sirsnīgiem sadziedāšanās svētkiem. Koncertā skanēs zināmas un iemīļotas dziesmas no Jāņa Streiča kinofilmām „Likteņdzirnas", „Mans draugs nenopietns cilvēks" un „Limuzīns Jāņu nakts krāsā", informē šova producents Niks Volmārs.
OKartes skatuvē skanēs dziesmas no Jāņa Streiča kinofilmām

„Pagājušās nedēļas koncerts, kurā skanēja dziesmas no mūzikla „Mūzikas skaņas", jaunajiem izpildītājiem bija tehniski grūts, taču paredzu, ka šis koncerts būs emocionāli sarežģītāks. Pirmajā brīdī varbūt šķiet, ka dziesmas, kas ir iekļautas režisora kinofilmās, ir vienkāršas un visiem saprotamas, tomēr šis priekšstats ir maldīgs. Šīs dziesmas laika gaitā ir folklorizējušās, tāpat kā aktieru frāzes no kinofilmām, un klausītājs ir tik ļoti pieradis pie oriģinālajām dziesmu versijām, ka katra novitāte var izrādīties liktenīga. Domāju, ka šis būs līdz šim vislatviskākais no šova koncertiem", saka šova repertuāra direktors Guntars Račs.

Koncertā „OKartes skatuve" dalībnieki izpildīs dziesmas „Viss nāk un aiziet tālumā", „Par to", „Teic kur zeme šī", „Virši zied", „Dzīvīte, dzīvīte", „Sens tik sens" un vēl daudzas citas visiem zināmas dziesmas no tādām kinofilmām kā „Mans draugs nenopietns cilvēks", „Limuzīns Jāņu nakts krāsā" un „Likteņdzirnas".

Koncertu tiešraidē varēs vērot LNT un izklaides Kanālā 2 šovakar pulksten 20:40, bet ballīti, kas norisināsies pēc koncerta, tiešraidē rādīs Kanāls 2.

Foto: Kadrs no filmas „Mans draugs nenopietns cilvēks". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV