Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

O!Kartes skatuves dalībniekus iesloga cietumā un izpeldina burbuļvannās

Laura Stūrīte, 27.03.2012. 15:52

Svētdien, 25.martā, šova „O!Kartes skatuve 2" jaunieši agrā rītā tika iesēdināti autobusā un vesti nezināmā virzienā. Pie Liepājas pilsētas robežas bija skaidrs – būs vētraini piedzīvojumi Latvijas rokmūzikas galvaspilsētā.
O!Kartes skatuves dalībniekus iesloga cietumā un izpeldina burbuļvannās

Galerijas:

Policijas pavadībā jaunieši tika nogādāti Liepājas Karostas cietumā, kur vēlreiz tika atgādināti disciplīnas un komandas darba principi. Ja kāds pārkāpis noteikumus, pumpēties, tupties un pievilkties nācās visiem. Kristaps Pujāts par sliktu uzvedību izplenījās pat slotu un slapju lupatu un bija spiests uzkopt cietuma grīdas. Tomam Bokumam savukārt nācās demonstrēt savas zināšanas gāzmaskas 'pareizā lietošanā. Paciņa konditorejas „Vīdners" sarūpēto pīrāgu un kokteiļbāra „Red Sun Buffet" enerģijas dzēriens ceļamaizei lika „okartiešiem" aizdomāties par vērtībām un to, cik daudz viņiem patiesībā ir dots.

Tālāk visi devās izbaudīt Liepājas vēju, jūru un pilsētas panorāmu no augstākā skatu punkta – Sv.Trīsvienības baznīcas torņa. Arī Liepājā ražots saldējums negāja secen, ko sagādāja kafejnīca "Kupeja Lukss Terase". Tālāk ceļš veda uz tūrisma aģentūras „ApSauli" biroju, kas pārsteidza jauniešus ar balvu fonda papildinājumu. „O!Kartes skatuve 2" uzvarētājam būs iespēja doties arī kādā eksotiskā ceļojumā „ApSaule" dāvinātās kartes vērtībā.

Pēc tam jauniešiem bija iespēja sevi pārbaudīt ekstrēmajos sporta veidos, apmeklējot „Xmatti" iekštelpu skeitparku. Uz skrituļslidām kāpa Kašers, Toms, Jānis Buķelis. Bet BMX velosipēdus iemēģināja Sabīne un Sandija, kurām, visiem par pārsteigumu, tiešām izdevās „uzmīt" pa skeitparka rampām.

Pēc spēcinošām vakariņām „Rietumu Centra" picērijā, sekoja relaksēšanās un atpūta pēc pilnas programmas Liepājas Olimpiskā centra Baseins&SPA kompleksā, kur īpaši tika sveikts kokteiļbārs „Red Sun Buffet". Jaunie talanti sacerēja kokteiļbāra pludmales kafejnīcai vasaras himnu „Bufetei garām nepaiet". Neskatoties uz to, ka plašākai publikai jaunie mākslinieki zināmi vien nesen, „Red Sun Buffet" apmeklētāji daudzus no viņiem jau ir redzējuši uzstājamies „bufetē", taču pie īpaša „bufetes" krekliņa tika vien biežākais tās viesis liepājnieks Kristaps Pujāts.

Pēc tam pelde baseinos un relaksēšanās burbuļvannās, no kurām jauniešus pirms kompleksa slēgšanas bija pat grūti dabūt ārā.

Foto: O!Kartes skatuves dalībnieki relaksējas Liepājas Olimpiskā centra Baseins&SPA kompleksā. Foto (c) Valters Pelns

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV