Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Šova „Pelnrušķīte" dalībnieces dosies uz Liepājas dzīvnieku patversmi

EasyGet.lv, 30.03.2012. 10:27

Sestdien, 31. martā, plkst. 20:00 LNT kanālā šova „Pelnrušķīte" sērijā noskaidrosies, cik potenciālās pelnrušķītes ir labestīgas. Dalībnieces dosies uz Liepājas dzīvnieku patversmi un viesosies Aizputes vidusskolā, kur savulaik mācījies Mārtiņš Freimanis, informē LNT sabiedrisko attiecību projektu asistente Laima Kristapsone.
Šova „Pelnrušķīte" dalībnieces dosies uz Liepājas dzīvnieku patversmi

Šajā šova „Pelnrušķīte" sērijā tiks noskaidrots, vai dalībnieces spēj būt labestīgas pret patversmes dzīvniekiem. Meitenes saskarsies ar Liepājas dzīvnieku patversmes darbinieku ikdienā veicamajiem darbiem – dzīvnieku dresēšanu, ķemmēšanu, patversmes uzkopšanu, kā arī došanos pastaigā ar dzīvniekiem. Kurai no dalībniecēm izdosies vislabāk atrast kopīgu valodu ar dzīvniekiem, bet kurai nē? Vai būs kāda meitene, kura tik ļoti baidīsies no dzīvniekiem un nespēs izturēt šo pārbaudījumu?

Vēlāk meitenes viesosies Aizputes vidusskolā – klasē, kur savulaik mācījās Mārtiņš Freimanis. Meitenes prezentēs sevi vidusskolas skolēniem par to, kāpēc tieši viņām ir jāuzvar šajā šovā! Kura no meitenēm visvairāk iepatiksies skolēniem, bet, kura nē, redzēsim Aizputes vidusskolas skolēnu balsojumā! Meitene, kura saņems vismazāk balsis tiks izvirzīta kā viena no pretendentēm uz izbalsošanu. Taču vai tieši šai meitenei būs jāaiziet izvērtēs Anžela Dolmātova - Liepājas dzīvnieku patversmes vadītāja un Ināra Zālīte - Aizputes vidusskolas skolotāja. Vai skolēnu un ekspertu viedoklis par to, kurai dalībniecei ir jāaiziet sakritīs?

Skaties šova „Pelnrušķīte" 8. sēriju sestdien, 31. martā, pulksten 20:00 kanālā LNT!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV