Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noskaidroti visi šova „Zelta ķepa" finālisti

EasyGet.lv, 02.04.2012. 13:38

Līdz ar otrā „Zelta ķepas" raidījuma izskanēšanu LNT ēterā noskaidroti visi raidījuma finālisti. Finālā par galveno balvu – titulu „Zelta ķepa" un 1000 latu no Latvijas Kinoloģiskās federācijas - sacentīsies astoņi dažādu izmēru, formu un krāsu suņi, informē šova producente Ilze Jansone.
Noskaidroti visi šova „Zelta ķepa" finālisti

Galerijas:

No otrā raidījuma finālā iekļuva neredzīgā pavadonis labradors retrīvers Teodors un viņa saimnieks Aleksejs, pasaulē gudrākās šķirnes – borderkolliju meitene Lista ar saimnieci Svetlanu, veimāriete Esta ar saimnieku Alenu un mazā papilonu meitene Zāra ar saimnieci Ramintu.

Žūrijā par visiem četrkājainajiem dalībniekiem priecājās un ķepas deva dzīvniekmīļi Dainis Grūbe, Sindija Vilde un Ārija Lipska. Visi par redzēto bija patiesā sajūsmā, tāpēc žūrija visiem deva trīs ķepas.

„Es ļoti, ļoti apbrīnoju visus šīs dienas dalībniekus," pēc visu priekšnesumu noskatīšanās teica Dainis Grūbe. Uz „Zelta ķepa" skatuves uztraucās arī cilvēki, kuri ļoti labi zina un saprot, kur atrodas un kas no viņiem tiek gaidīts, tāpēc tas, ka mazie draugi varēja un spēja parādīt savus trikus, ir vēl apbrīnojamāk.

„Mēs redzam, ka Latvijā ir tik talantīgi dzīvnieciņi un saimnieki viņus mīl, rūpējas un tiešām tā ir ģimene. Man ir liels prieks par tiem saimniekiem, kuri savus trusīšus un kaķīšus uzskata par ģimenes locekļiem, ka dzīvnieks nav vienkārši aksesuārs vai smukuma pēc," par otrā raidījuma dalībniekiem priecājās Sindija Vilde.

Ārija Lipska arī šoreiz bija sajūsmā par visiem dalībniekiem, sākotnēji viņa nemaz nav ticējusi, ka Latvijā ir tik daudz talantīgu dzīvnieku! „Tad, kad es uzzināju, ka būs tāds šovs, es domāju, ka tā ir zinātniskā fantastika! Bet izrādās, ka var savākt talantus, un priekšnesumi ir ļoti augstā līmenī," saka Ārija Lipska.

Otrajā raidījumā savas augstlēcējas prasmes rādīja arī aunu pundurtrusene Paulīne ar saimnieci Mirdzu, futbolists - džeka rasela terjers Odijs ar draudzeni Baibu, dziedātājs – basets Čārlijs ar saimnieci Diānu un Latvijā smaidīgākais Ķīnas cekulainais suns Dusiks ar savu partneri Candy un saimnieci Kristīni.

„Whiskas kuriozu TOP 5" šonedēļ uzvarēja kaķis Čipsis, kurš māk padzerties ūdeni no krūzītes (video iesūtīja saimniece Laura Frīdenberga.) Čipsis saņēma arī „Whiskas" simpātiju balvu – lielu, lielu maisu ar garšīgajiem „Whiskas" kārumiem kaķiem, bet saimniece - žurnāla „Astes" abonementu līdz pat gada beigām. Svētdien, 1. aprīlī, līdz pulksten 15:00, kad tiek fiksēti balsojuma rezultāti draugiem.lv/ZeltaKepa lapā, par manierīgo kaķi Čipsi „Man patīk" bija nospieduši 461 „Zelta ķepas" fans portālā Draugiem.lv. Par savu mīļāko video kuriozu ikviens var nobalsot draugiem.lv/ZeltaKepa un šovam var sekot arī Twitterī @ZeltaKepa.

Visi raidījuma video apskatāmi: www.youtube.com/ZeltaKepa.

Foto: Šova „Zelta ķepa" otrais raidījums. Foto (c) Raimonds Birkenfelds

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV