Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

„Zelta ķepas" dalībnieki finālam gatavo īpašus priekšnesumus

EasyGet.lv, 04.04.2012. 14:22

Pirmajās Lieldienās, 8. aprīlī, noskaidrosies raidījuma „Zelta ķepa" uzvarētāju un galvenās balvas ieguvējs Visi finālisti lielajam iznācienam gatavojas ar milzīgu sparu un entuziasmu – tā, it kā šis būtu valstiski svarīgs notikums. Tālu nav no patiesības, šova ietvaros pirmo reizi Latvijā tiks noskaidrots talantīgākais dzīvnieks valstī.
„Zelta ķepas" dalībnieki finālam gatavo īpašus priekšnesumus

Fināla raidījumā piedalīsies astoņi dažādu sķirņu, izmēru un krāsas suņi – viņi visi sirdī ir mākslinieki un, neatkarīgi no izmēra un izskata, visi ir lielas personības. Par titulu „Zelta ķepa" un galveno balvu - 1000 latu no Latvijas Kinoloģiskās federācijas - cīnīsies samojedu meitene Dakota un saimniece Amanda no Liepājas, bīglu meitene Zave un saimniece Diāna no Valmieras, bezšķirnes kucīte Tika un saimniece Solvita no Rīgas, vācu aitu suns Argo un draudzene Loreta no Rīgas, labradors retrīvers Teodors un saimnieks Aleksejs no Rīgas, veimāriete Esta un saimnieks Alens no Saldus, borderkolliju meitene Lista un saimniece Svetlana no Ķekavas puses, kā arī ventspilnieces – papilonu meitene Zāra un saimniece Raminta.

Saimnieki visi kā viens atzīst, ka dalība finālā ir ļoti atbildīgs un nozīmīgs mirklis. „Finālu gaidām ar nelielu stresu un prieku par to, ka daudziem cilvēkiem esam sagādājuši jaukus brīžus ar savu uzstāšanos. Arī šonedēļ Saldū piedalīsimies trīs Lieldienu pasākumos bērniem - daudzi mazi un lieli Saldus iedzīvotāji gūs pozitīvas emocijas. Tas ir to vērts," saka veimārietes Estas saimnieks Alens.

Borderkolliju meitene Lista un saimniece Svetlana ir ļoti priecīgas, ka iekļuvušas finālā un sola, ka viņu priekšnesumā būs tikai neredzēti triki: "Mūs atlases raidījumā nosauca trešās. Kamēr gaidījām, kad mūs nosauks, bija uztraukums, un jau šķita, ka netiksim tālāk, bet kad tomēr nosauca, bijām priecīgas. Kā jūs domājiet, vai suns var iekāpt mazā bļodiņā? To redzēsiet svētdien finālā!"

Ļoti nopietni finālam gatavojas arī bīglu meitene Zave ar saimnieci Diānu no Valmieras. "Iekļūšana finālā mums bija pārsteigums, un tagad ir tāda atbildības sajūta. Protams, uzstājoties finālā, būs satraukums, taču mēģināšu to noslēpt, lai Zave nepamana. Finālā mēs parādīsim robežsardzes suņa ikdienu vislabākajā gaismā," saka Zaves saimniece Diāna.

"Es esmu ļoti saviļņota un priecīga, ka ir šāds raidījums "Zelta ķepa", kurā var parādīt Tikas un citu dzīvnieku prasmes, sastapt cilvēkus, kuri mīl savus dzīvniekus. Pirmais raidījums aizritēja ļoti veiksmīgi. Man ir patiess prieks, ka arī Tikai patika uzstāšanās!" priecājas Tikas saimniece Solvita.

Fināla raidījumā žūrijā par visiem četrkājainajiem draugiem priecāsies un tos vērtēs žurnāla "Astes" mākslinieciskā redaktore Ārija Lipska, dziedātāja Aija Andrejeva un uzņēmējs Ģirts Rozentāls jeb Ozols.

Tāpat draugiem.lv/ZeltaKepa lapā turpinās balsošana par „Whiskas kuriozu TOP 5" – iepriekšējās divas nedēļas par uzvarētājiem kļuva kaķi, pirmajā nedēļā Picis, bet pagājušonedēļ Čipsis, kurš iemācījies padzerties ūdeni no krūzītes.

Visi raidījuma video pieejami šeit: www.youtube.com/ZeltaKepa

Foto: LNT šova "Zelta ķepa" pirmais raidījums. Foto (c) Raimonds Birkenfelds

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV