Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Klāt šova „Pelnrušķīte" pusfināls

EasyGet.lv, 05.04.2012. 09:25

Sestdien, 7. aprīlī, pulksten 20:00 kanālā LNT notiks pavasara krāšņākā šova „Pelnrušķīte" pusfināls. Par iekļūšanu finālā sacentīsies Alise Grišina, Kristīne Lepnāne un Kristīne Teilāne, informē LNT sabiedrisko attiecību projektu asistente Laima Kristapsone. Savukārt vakarpusē skatītājus sagaidīs kāds negaidīts pavērsiens - šovā atgriezīsies izbalsotās meitenes.
Klāt šova „Pelnrušķīte" pusfināls

Šova „Pelnrušķīte" pusfināla sērija būs kā īsta pasaka - lai nokļūtu saviesīgās vakariņās, meitenēm būs jāpaveic neskaitāmi darbi. Viņām būs jāliek lietā savs strādīgums, tīrot „Piena muižas" numuriņus, zināšanas, sienot sieru, un izdoma, veidojot puķu kompozīcijas. Kad darbi būs paveikti, meitenes varēs sākt gatavoties saviesīgām vakariņām ar pusfināla ekspertiem, kuri meitenes ir vērojuši visa šova garumā - stiliste, modes māksliniece Indra Salceviča, etiķetes eksperte Aija Strautmane un fotogrāfs Gatis Rozenfelds. Smalko vakariņu laikā, šova dalībniecēm būs jāpārliecina eksperti, ka ir Pelnrušķītes titula cienīgākās.

Šova pusfinālā būs arī kāds negaidīts pavērsiens - atgriezīsies pārējās meitenes, lai iekšējā balsojumā noteiktu, kura no izbalsotajām meitenēm būs tiesīga finālā sastādīt konkurenci abām pusfināla uzvarētājām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV