Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„OKartes skatuve" koncertā - mīlestības dziesmu pirmatskaņojumi

EasyGet.lv, 13.04.2012. 14:35

Muzikālā šova „OKartes skatuve" piektdienas lielajā koncertā skanēs dalībnieku oriģinālkompozīcijas, kas šoreiz būs kā atzīšanās mīlestībā vecākiem un otrajām pusītēm, informē šova producents Niks Volmārs.
„OKartes skatuve" koncertā - mīlestības dziesmu pirmatskaņojumi

Jau trešo mēnesi dzīvojot slēgtajās šova telpās, dalībnieki ir noilgojušies pēc saviem tuvākajiem. Kristaps Pujāts koncertā veltīs dziesmu savai mammai un sen nesatiktajām vecmāmiņām, savukārt Oskars Deigelis dziedās par ilgām, kas radušās pēc šķiršanās no meitenes.

"Oriģināldziesmu koncerti ir iemesls, kāpēc es piedalos šova veidošanā. Tas ir radošs pienesums Latvijas populārajai mūzikai un iespēja jauniešiem izpausties ne vien kā izpildītājiem, bet arī kā jaunu dziesmu radītājiem. Tas nekas, ka no šīm jaunajām dziesmām populāras kļūs tikai dažas. Būtiski ir katram jaunajam māksliniekam attīstīt spēju sacerēt dziesmu un veidot savu repertuāru. Tas nekas, ja daļa no dziesmām kādam šķitīs amatieriska - svarīgi ir mēģināt un krāt pieredzi. Jau vairākas no šova laikā pirmo reizi atskaņotajām dziesmām ir iekļāvušās Latvijas popmūzikas apritē un pabijušas augstākajās vietās radiostaciju topos. Pujāta „Vēl tevi mīlēt" nu jau kļūst par hitu Latvijā, Madara Grēgere tikko prezentēja savu singlu „Miljons domu nakts", kas arī tika radīts šova laikā. Tūlīt tiks ierakstīta vēl viena Pujāta dziesma. Es ticu, ka arī šīs piektdienas koncertā mūs gaida burvīgi pasaules pirmatskaņojumi un agrāk mazāk zināmu dziesmu prezentācijas. Šie ir mani mīļākie koncerti un, cik zinu, tad arī visiem jauniešiem, kas piedalās šovā. Tad mēs redzam viņus tādus, kādus viņi redz paši sevi," saka šova repertuāra direktors Guntars Račs.

Mīlestības oriģināldziesmu koncertu tiešraidē varēs vērot LNT un izklaides Kanālā 2 šovakar pulksten 20:30, bet ballīti, kas norisināsies pēc koncerta, tiešraidē rādīs Kanāls 2.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV