Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Atklāts muzikālais šovs „Dvīņi dzied!"

EasyGet.lv, 16.04.2012. 11:57

Vakar, 15. aprīlī, LNT kanālā tika atklāts muzikālais šovs „Dvīņi dzied!". Pirmajā raidījumā varējām vērot septiņu dvīņu pāru sagatavotus krāsainus, aizraujošus un prieka pilnus priekšnesumus. Pēc skatītāju balsojuma finālā iekļuva Lana un Sergejs Kutiščevi no Strenčiem, kā arī Raivis un Aivis Beļakovi no Ugāles.
Atklāts muzikālais šovs „Dvīņi dzied!"

Galerijas:

Muzikālā šova „Dvīņi dzied!" pirmajā raidījumā varējām pārliecināties par to, ka Latvijā ir daudz dvīņu ar īpaši skanīgām balsīm un radošo degsmi. Dvīņu sagatavotie priekšnesumi bija sirsnības un prieka pilni, tie sniedza dubultpozitīvas emocijas un izpelnījās skaļas ovācijas no skatītājiem.

Šovu atklāja un arī finālā iekļuva dvīņu pāris Sergejs un Lana Kutiščevi no Strenčiem. Dvīņu pāris par izjusti izpildīto dziesmu „Zibsnī zvaigznes aiz Daugavas" no žūrijas saņēma maksimālo punktu skaitu - trīs desmitniekus. Žūrijas pārstāve – operas soliste Kristīne Zadovska atzina, ka dvīņu pārim ir ļoti skaists soprāns. Savukārt otri finālisti - dvīņu pāris Raivis un Aivis Beļakovi no Ugāles - izpildīja dziesmu "Vecās likteņdzirnas" un sava priekšnesuma laikā demonstrēja lustīgu akardeonu spēli un deju, ar kuru izpelnījās skaļas ovācijas no skatītājiem un arī trīs desmitniekus no žūrijas.

Tāpat pirmajā raidījumā par iespēju nokļūt finālā cīnījās košās krāsās tērptās dvīnes Elizabete un Beatrise Kaktiņas no Rīgas, kuras izpildīja Raimonda Paula dziesmu „Cāļus skaita rudenī ". Šova visjaunākās dalībnieces un ar visaizkustinošāko priekšnesumu bija trīsgadīgās dvīnes Matilde un Amēlija Vilkaules no Salacgrīvas, kuras izpildīja latviešu rotaļu dziesmu „Tie divi". Savukārt 80 gadus vecās šova dalībnieces - Gaida Vītoliņa un Ērika Mālniece no Ķekavas - izpildīja dziesmu "Vakardziesma" un no žūrijas puses tika slavētas par uzdrīkstēšanos, piedaloties šovā.

Dvīnes Līga un Laura Krauzes no Jūrmalas dzied jau no trīs gadu vecuma un ir pierādījušas sevi jau dažādos vokālistu konkursos. Dvīnes izpildīja dziesmu "Princesīte". Pirmo raidījumu noslēdza septītās dalībnieces Dina un Dana Poles no Jēkabpils ar dziesmu "Dzīve bez apstājas" un pārliecinošu priekšnesumu.

Šovu „Dvīņi dzied!" vadīja dziedošās dvīnes, māsas Drozdovičas un LNT laika ziņu moderators Kristaps Tālbergs. Savukārt dziedātāju priekšnesumus vērtēja Latvijas Nacionālās operas soliste Kristīne Zadovska, stila eksperte Gundega Skudriņa un raidījuma „Tautas balss" vadītāja Aina Poiša.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV