Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Šova „Dvīņi dzied!" fināls – šosvētdien

EasyGet.lv, 07.05.2012. 14:50

Svētdien, 13. maijā, plkst. 20:20 LNT kanālā norisināsies šova „Dvīņi dzied!" lielais fināls, kurā astoņi dvīņu pāri sacentīsies par galveno balvu – 1000 Ls naudas balvu un dziedošāko dvīņu titulu, informē LNT sabiedrisko attiecību projektu asistente Laima Kristapsone.
Šova „Dvīņi dzied!" fināls – šosvētdien

Galerijas:

Vakar, 6. maijā, pēc skatītāju un žūrijas balsojuma, tika noskaidroti pēdējie finālisti - Kaiva un Eva Molleres no Alūksnes, kuras izpildīja latviešu grupas „Autobuss debesīs" dziesmu „Div' upītes". Žūrijas pārstāve K. Zadovska atzina, ka dvīņu priekšnesums bija profesionāli labi nostrādāts un par to no žūrijas saņēma maksimālo punktu skaitu - trīs desmitniekus. Otri finālisti - Raimonds un Jānis Almaņi no Liepājas izpildīja Raimonda Paula dziesmu „Atdziedi, dvēsele". Žūrijai ļoti patika dziesmas izvēle un tās izpildījums un arī šis dvīņu pāris no žūrijas saņēma maksimālo punktu skaitu – trīs desmitniekus.

Tāpat pusfināla raidījumā par iespēju nokļūt finālā cīnījās Elīna un Zane Zoltes no Mārupes un izpildīja dziesmu „Mājas". Simona un Ēriks Baloži no Engures izpildīja dziesmu „Skroders sēž uz akas". Raidījuma jaunākās dvīnes Nikola un Samanta Sapronovas no Rīgas izpildīja dziesmu "Mazās blēņas". Atraktīvās dvīnes Līga Deņisova un Lana Spale no Grenctāles izpildīja dziesmu "Es meitiņa rozīt'". Elīna un Irēna Možajevas no Līvāniem izpildīja R. Paula dziesmu "Kūko, kūko dzeguzīte".

Šovu „Dvīņi dzied!", kā ierasts, vadīja dziedošās dvīnes, māsas Drozdovičas un LNT laika ziņu moderators Kristaps Tālbergs. Savukārt dalībnieku priekšnesumus vērtēja baletdejotājs Erlends Ritenbergs, finansiste Ilze Jurkāne un Latvijas Nacionālās operas Kristīne Zadovska.

Šova „Dvīņi dzied!" finālā, kas norisināsies šosvētdien, 13. maijā, tiksies astoņi dvīņu pāri - Raivis un Aivis Beļakovi, Sergejs un Lana Kutiščevi, Sanija un Sanita Rozes, Reinholds un Rūdolfs Sprukuļi, Baiba Dronka un Iveta Upeniece, Lauma un Lelde Ozoliņas, Raimonds un Jānis Almaņi, Kaiva un Eva Molleres, no kuriem tālāk pēc žūrijas un skatītāju balsojuma superfinālā tiks trīs dvīņu pāri, sacentīsies par galveno balvu – 1000 Ls naudas balvu un dziedošāko dvīņu titulu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV