Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

OKartes skatuves fināls notiks Centrāltirgū

EasyGet.lv, 10.05.2012. 09:34

Piektdien, 11. maijā, notiks muzikālā šova pavasara sezonas finālkoncerts. Pirmo reizi Latvijas šovu vēsturē noslēguma koncerts tiks rīkots brīvā dabā - tas notiks Rīgas Centrāltirgū, un to bez maksas varēs apmeklēt 7000 skatītāju, informē šova „OKartes skatuve" piektdienas koncertu producents Niks Volmārs. OKarte nodrošina sociālā tīkla Twitter lietotājiem skatītāju vietas fanu zonā.
OKartes skatuves fināls notiks Centrāltirgū

Visu pavasara sezonu skatītāji uzticīgi atbalstījuši jaunos OKartes skatuves dziedātājus iknedēļas koncertos. Biļetes uz koncertiem bieži tika izpirktas jau dažu stundu laikā, un daudziem atbalstītājiem ne vienmēr bijusi iespēja klausīties koncertu klātienē.
Tieši tādēļ fināla koncertu būs iespēja redzēt katram, kurš vēlas, jo grandiozais koncerts notiks vietā, kas jau visu pavasara sezonu atbalstījusi jaunos OKartes skatuves mūziķus, un kur kopā var sanākt pat 7000 skatītāju - Rīgas Centrāltirgū.

Ieeja koncertā būs bez maksas, biļetes jāiegādājas tikai tad, ja ir interese koncertu vērot no īpašās vai VIP zonas. Savukārt OKarte dāvina īpašu iespēju - reģistrējoties koncerts.okarte.lv mājas lapā pirmajiem 500 Twitter lietotājiem būs iespēja ne vien baudīt koncertu, bet pēc tā tikties ar šova dalībniekiem, saņemt autogrāfus un fotografēties. Reģistrēties iespējams sākot no 9. maija.
Koncerts, kas notiks uz īpaši šim notikumam būvētas skatuves, iecerēts krāšņs un muzikāliem pārsteigumiem bagāts. Noslēguma koncertā būs gan fināls, gan superfināls, kurā divi fināla veiksminieki, izpildot savas oriģināldziesmas, cīnīsies par uzvaru šovā. Kā īpašie viesi koncertā tiek gaidīta populārā grupa Musiqq.

Koncerts 11. maija vakarā Centrāltirgū sāksies pulksten 20:30 un to tiešraidē varēs vērot LNT un izklaides Kanālā 2. Koncertu vadīs Māris Grigalis un Māra Zālīte, bet reklāmas paužu laikā izklaides Kanāla 2 skatītāji varēs ieskatīties koncerta aizkulisēs, kur Māra Zālīte sarunāsies ar šova dalībniekiem.

Šova uzvarētājs balvā saņems galveno lomu īpaši radītā mūziklā, kas septembra sākumā tiks uzvests un izrādīts uz Latvijas Nacionālā teātra skatuves.

Mūziklu producēs MicRec, un tas tiks veidots no muzikālā šova OKartes skatuve dalībnieku orģināldziesmām. Galvenajā lomā redzēsim šova uzvarētāju, bet citās lomās iejutīsies pārējie mums pazīstamie un iemīļotie dalībnieki.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV