Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LNT top jauns iepazīšanās šovs „Precamies!?!"

EasyGet.lv, 28.05.2012. 13:21 | komentāri (3)

Telekompānija LNT, gatavojoties rudens sezonai, aicina pieteikties iepazīšanās šovam „Precamies!?!" ikvienu, kurš vēlas satikt savu otro pusīti. Pieteikuma anketas šovam atrodamas iepazīšanās portālā www.otrapuse.lv, informē LNT sabiedrisko attiecību projektu asistente Laima Kristapsone.
LNT top jauns iepazīšanās šovs „Precamies!?!"

Iepazīšanās šovs „Precamies!?!" tiek veidots pēc populārā Krievijas projekta „Давай поженимся" formāta, kura galvenais mērķis ir palīdzēt satikties neprecētiem cilvēkiem. Katrā pārraidē puisis vai meitene izvēlēsies vienu no trim pretendentiem, kuri mēģinās iemantot galvenā šova varoņa simpātijas. Šova dalībniekus aktīvi atbalstīs arī draugi un radinieki, kuri dos padomus, uzdos āķīgus jautājumus, lai palīdzētu noskaidrot, vai pretendents ir piemērots. Tāpat šovā lielu lomu spēlēs tā vadītāji - eksperti, kuri dalībniekiem palīdzēs saprast, kurš no kandidātiem ir piemērotākais. Tāpēc šovā tiek aicināti piedalīties tie dalībnieki, kuri tiešām vēlas atrast savu otro pusīti.

Iepazīšanās šovu „Precamies!?!" LNT ēterā varēs vērot jau rudenī, bet jau šobrīd dalībnieku pieteikšanās šovam rit pilnā sparā. Pieteikuma anketas atrodamas iepazīšanās portālā www.otrapuse.lv. Pieteikties tiek aicinātas personas vecumā no 18 gadiem līdz pat sirmam vecumam, jo, kā zināms, mīlestībai derīguma termiņa nav.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV