Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Tuvojas realitātes šovs "Cīnītājs"

EasyGet.lv, 15.06.2012. 13:34 | komentāri (4)

18 dalībnieki 57 dienas cīnīsies par izdzīvošanu mežā zem klajas debess, bet tikai viens no viņiem saņems Cīnītāja titulu un 5000 eiro. Kopumā Cīnītājam tika atsūtīts vairāk nekā 800 pieteikuma anketu un, izvērtējot tajās rakstīto, 350 pretendenti tika uzaicināti uz otro atlases kārtu Kanāla 2 studijā. Šonedēļ tapuši zināmi to 18 dalībnieku vārdi, kas pēc vairākām atlasēm apstiprināti dalībai šovā un 2. jūlijā sāks šīs vasaras cīņu un piedzīvojumu, informē realitātes šova "Cīnītājs" redaktore Gunta Kuļbanska.
Tuvojas realitātes šovs "Cīnītājs"

Spilgtākie pamanīti

Otrajā atlasē pretendentiem sava atbilstība izdzīvošanas šovam jau bija jāapstiprina prasīgai žūrijai, kuras sastāvā bija personības izaugsmes un attīstības treneris Andžejs Reiters, fitnesa trenere Kristīne Bērziņa, un OKartes skatuves finālists Kašers, kurš labi zina, ko nozīmē piedalīties realitātes šovā un ir dzīvojis labdarības misijā Āfrikā. Žūrija potenciālos cīnītājus pārbaudīja rūpīgi – bija jāapliecina gan fiziskā sagatavotība, gan spēja reaģēt neparastās situācijās, kā arī intelekts. Ne mazāk svarīgi bija apliecināt arī humora izjūtu, kas, dzīvojot ekstremālos apstākļos, lieti noderēs.

Pēc atlases žūrijas pārstāvji vienprātīgi secināja, ka daudzi pretendenti savus spēkus pārvērtējuši. „Mani pārsteidza, cik daudz jaunu cilvēku ir pašpārliecināti, bet viņu pašpārliecinātībai nav seguma," divās dienās redzēto vērtē Andžejs Reiters. Protams, bija arī dalībnieki, kuri žūrijai iekrita prātā jau pirmajās sekundēs un rezultātā šova Cīnītājs dalībnieku komandā tikuši visdažādāko raksturu, vecumu un tipu cilvēki. Tas šovu padarīs interesantāku, jo skatītāji dažādajos dalībniekos noteikti varēs saskatīt arī kaut ko no sevis.

Tiek iekārtota nometne

Kamēr dalībnieki gatavojas lielajam vasaras piedzīvojumam, Zemgalē aptuveni 3000 kvadrātmetru lielā teritorijā tiek iekārtota Cīnītāja nometnes vieta. Tur viņi dzīvos, būvēs mājas, mācīsies gādāt iztiku un sacentīsies pārbaudījumos, ko būs sagatavojusi profesionāla komanda.

Jau pavisam drīz!

Šova Cīnītājs dalībnieku komanda pagaidām netiek publiskota – to, kuri iekļuvuši šovā un vasarā cīnīsies par uzvaru un 5000 eiro lielo balvu, skatītāji uzzinās līdz ar šova sākumu TV ekrānos – pirmā pārraide no Cīnītāja būs skatāma 2.jūlijā pulksten 20:20 Kanālā 2. No 3.jūlija TV skatītāji varēs sekot līdzi Kanāla 2 šīs vasaras iespaidīgākajam šovam katru dienu vairāk nekā 3 stundu garumā! Par jaunumiem Cīnītāju nometnē no otrdienas līdz ceturtdienai, sākot ar 3.jūliju, pulksten 14:20 īpašā speciālizlaidumā vēstīs arī LNT, bet lielo iknedēļas izbalsošanas raidījumu LNT ēterā varēs skatīt katru pirmdienu pulksten 20:40. Cīnītājam varēs sekot līdzi twitterī @cinitajs_, portālā Draugiem.lv http://www.draugiem.lv/cinitajslv/ un Facebook https://www.facebook.com/CinitajsLV . Īpaša šova sadaļa būs arī Kanāla 2 mājas lapā www.kanals2.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV