Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Dziedošās ģimenes" vadīs brāļi Jānis un Atis Auzāni

EasyGet.lv, 03.09.2012. 13:32

Dziedāšanas svētkos Dziedošās ģimenes būs iespēja ne tikai iepazīt 20 sirsnīgas un talantīgas ģimenes, kuras priecēs ikviena Latvijas iedzīvotāja sirdi, bet tā arī būs vēl nebijusi tikšanās ar vadītājiem brāļiem Jāni un Ati Auzāniem. Viņi līdz šim ir piedalījušies šovos Koru Kari un Dejo ar Zvaigzni, kuros guvuši apsveicamus panākumus. Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus no 23. septembra ik svētdienu 21:00 kanālā LNT.

Dziedošo ģimeņu pirmais raidījums nav aiz kalniem, tāpēc laiks iepazīstināt ar vadītājiem brāļiem Jāni un Ati Auzāniem. Viņi vadīs LNT dziedāšanas svētku tiešraides un kopā ar 20 ģimenēm dalīsies gan priekos, gan bēdās. Tas būs patiesi liels pārbaudījums, jo ir sagaidāma plaša emociju gamma - spriedze, uztraukums, cerība un prieks!

Izaicinājums pieņemts

"Vadīt Dziedošās ģimenes mums ir vienlīdz gan pagodinājums, kā arī liels izaicinājums. Mūsu galvenais uzdevums vadot Dziedošās ģimenes, ir ienest šovā jaunas, pozitīvas pārmaiņas. Apzināmies, ka uzdevums nav viegls, jo šovs, kā nekā, notiek jau ceturto gadu pēc kārtas. Tāpēc mēs labprāt dalīsimies ar savu pieredzi un neatteiksim Dziedošo ģimeņu dalībniekiem palīdzību, rodot idejas un realizējot tās tā, lai sniegums būtu mākslinieciski vērtīgāks, kvalitatīvāks un skatītājiem interesants. Tas ka esam brāļi, kalpos kā labs iemesls, lai šova vadīšana būtu brīvāka un skatītājiem tuvāka," stāsta brāļi Auzāni.

Muzikālā pieredze

Jānis un Atis Auzāns savu dzīvi ar mūziku saistījuši jau kopš bērnības. A.Auzāns ir astoņus gadus vecāks par J.Auzānu, viņu daudzi iepazinuši kā vienu no grupas Baltie lāči dalībniekiem. Mūzikas valdzinājumam padevies arī J.Auzāns, kurš kopā ar brāli dziedāja TV3 šova Koru Kari Daugavpils Oranžajā korī, un plūca uzvaras laurus. Par dalību šovos, J.Auzāns stāsta: "Gan kopā gan atsevišķi esam piedalījušies vairākos TV šovos, bet pat gadījumos, kad uz skatuves ir tikai viens no mums, otrs būs turpat, aizkulisēs jūtot līdzi un līdzot ar padomu. Piedaloties šovos, esam iemācījušies labi sastrādāties, jo katram ir savas stiprās puses: Atim - muzikālā, bet man - vizuālā. Bez tam varam tik labi sastrādāties, jo esam brāļi! Protams, neiztiekam arī bez strīdiem, bet tie vairāk ir konstruktīvi, jo abi esam vienoti par pamatprincipiem - jebkas, ko dari ir jāpaveic labi! Vislabāk!"

Kopējs uzņēmums

Jautājot par to, kā šova vadītājiem paiet ikdiena, brāļi Auzāni stāsta: "Mūsu ikdiena ir saistīta ar skaņu un mūziku. Arī pirms vairākiem gadiem kopēji izveidotais uzņēmums Sound Systems strādā šajos virzienos. Vasaras sezonā esam pabijuši teju visos Latvijas novados, kur tiek apskaņoti dažādi kultūras pasākumi, kā arī aktīvi strādājam uz vietas mūsu ierakstu studijā. Rudens un ziemas sezonā veicam skaņas instalācijas darbus, kā arī producējam un piedalāmies dažādos muzikālos projektos."

Dziedāšanas svētku Dziedošās ģimenes atklāšana jau 23.septembrī 21:00 kanālā LNT!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV