Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Komentāri rakstam: Patiesība par televīzijas šoviem

jaunākie lejā

Izgaistiet, rēgi 26.02.2008. 14:42

Nepietiek, ka viss jau pārblīvēts ar smirdīgajiem truliķu šoviem, tagad biznesu taisīs vēl uz tā rēķina, ka būsim spiesti klausīties par miskastes aizkulisēm.

spoku mednieks 26.02.2008. 14:56

Oho, zvaigžņu kareivjiem izrādās arī vēl piemakās, lai viņi vispār uzvilktu savu pakaļu uz skatuvi, tas gan man ir pārsteigums.

Pank no dead 26.02.2008. 18:15

Kad beidzo uzaicinās Dambi, no Inokentija Mārpla, vai Peksi. Vo ta tie "DG" un "Ar Mani" stīvētāji apmīstos...
Paskatieties uz to veco aktrisi, lūpas sašpricējus. Pēc terminātora izskatās

I.T.Warpath » Pank no dead 26.02.2008. 19:24

Domāju, ka skaidri zini, ka nebūs - tiem taču vajadzīgi tikai glumie purniņi, kur nekādā gadījumā nedrīkst parādīties kaut kas "nepareizs". Un "Ir jārada iespaids", ka Latvijā sabiedrība sastāv tikai no glumām, stulbām beibēm, tādiem pat "džekiem" un veciem bagātniekiem - kā ekspertiem, kas to visu bauda. Sen esmu atteicies no šo truliķu šovu skatīšanās, un nekā zaudējis nejūtos. Dariet arī jūs tāpat un atklāsiet, cik ļoti daudz brīva laika jums atliek, un cik brīnumjaukas idejas jums rodas, nepiebāžot galvu ar šiem ekrāna mēsliem! Un vēl - tiem, kam nepatīk - neskatoties jūs samaziniet šo raidījumu skatitāju reitingu, kas rada zināmus robus šādu šovu radītāju maciņos - jo vairāk izslēgtu televizoru tobrīd, jo mazāk viņi saņem - nomērdējiet taču reiz badā šos stulbeņus!

Non Commercial » Pank no dead 26.02.2008. 21:41

Es gan nemaz negribētu, ka Inokentijs Mārpls vai kas tamlīdzīgs piedalītos šādā šovā. Tas tikai ļautu resnajiem svinēt pilnīgu uzvaru un teikt, ka nu viņiem saujā ne tikai saldie zēni, bet arī, lai nu kāds, bet par tādu iecelts Latvijas panku tēvs. Kā teica Warpath, jādara viss, lai izbeigtu šādu šovu pastāvēšanu, iznīcinātu tos saknē un nekādā gadījumā neiziet uz tiem ne ar kādīem kompromisiem, tjipa - pervij raz ne pida...s, a vtoroi, kak pervij raz - tādi parasti arī viņu piedāvātie kompromisa varianti.

nu_i 27.02.2008. 09:07

Kas tas pa šovu "Dzejo ar zvaigzni1" ?! :)

liekas, ka taadam shovam popularitaate nebuutu! :(

Pank no dead » Non Commercial 27.02.2008. 10:26

Kas tu sapīpējies, ka domā, ka es grib, lai Dambis tajā huiņā parādās, būtu normāls grauts, ja šamējie tajos šovos rīhtīgu sili uztaisīt, protams - sajauktu ar dziļumbumbu:DDD

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV