Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Dziedošās ģimenes pirmā atlase notiks Valmierā

Easyget.lv, 12.08.2013. 12:05

LNT šova Dziedošās ģimenes pirmā atlase norisināsies 21.augustā Valmierā; atlases turpināsies visas nedēļas garumā Talsos, Rīgā, Rēzeknē un Jēkabpilī.
Dziedošās ģimenes pirmā atlase notiks Valmierā

Jau pavisam drīz LNT skatītājus priecēs sadziedāšanās svētku Dziedošās ģimenes piektā, jubilejas sezona. Taču pirms īstie svētki var sākties, LNT radošā komanda dosies uz Latvijas novadiem, lai noklausītos un izraudzītos skanīgas ģimenes.

LNT šova Dziedošās ģimenes vadītāju lomā iejutīsies vadītāji Jolanta Strikaite un Jānis Auzāns. J.Strikaite un J.Auzāns aicina: „Latvieši ir dziedātāju tauta – tas ir izsenis zināms. Esam pārliecināti, ka teju ikvienas ģimenes pūrā ir skaistas latviešu dziesmas, kas tiek dziedātas gan priekos, gan bēdās. Izvēlieties vienu vismīļāko, atkārtojiet vārdus, sagatavojiet priekšnesumu un nāciet uz dziedāšanas svētku atlasēm. Dziedošās ģimenes – tā būs lieliska iespēja sadraudzēties ar citām ģimenēm un kopā izbaudīt sadziedāšanās svētku piekto – jubilejas sezonu.” To, kuras ģimenes piedalīsies LNT dziedāšanas svētkos, izvērtēs Dziedošo ģimeņu režisors Arvīds Babris, šova producents Guntars Gulbiņš, vokālā pedagoģe Karīna Tropa un pavadošās grupas MC Orķestris sastāvs.

Atlases notiks:

  • 21.augustā 18:00 atlase notiks Valmierā, Valmieras kultūras centrā, Rīgas ielā 10
  • 22.augustā 18:00 atlase notiks Talsos, Talsu tautas namā, Brīvības ielā 17A
  • 23.augustā 18:00 atlase notiks Rīgā, LNT studijā, Elijas ielā 17
  • 24.augustā 12:00 atlase notiks Rēzeknē, Latgales vēstniecībā GORS, Pils ielā 4
  • 25.augustā 12:00 atlase notiks Jēkabpilī, Krustpils kultūras namā, Rīgas ielā 210/212

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV