Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Kanālā 2 sākas šovs Jaunā Talantu Fabrika

Easyget.lv, 19.08.2013. 10:48 | komentāri (2)

15 jaunieši ar piekrautiem koferiem un satraukumu pilnām sirdīm ieradušies savā jaunajā mājvietā – šova Jaunā Talantu Fabrika dzīvoklī.
Kanālā 2 sākas šovs Jaunā Talantu Fabrika

Kanāla 2 šova Jaunā Talantu Fabrika dalībnieki ir ievākušies jeb Jurģi ir aiz muguras! Tagad sāksies īstā dzīve – sadzīvošana, pierašana vienam pie otra un pirmie mēģinājumi. Kā caur lupu dalībnieku ikdienu varēs vērot tiešraidē 24 stundas diennaktī mājas lapā www.jaunatalantufabrika.lv un Kanāla 2 tiešraidēs darbdienās 9:00, 13:00, 18:00 un 21:00. To, kā veidojas dalībnieku attiecības, varēs uzzināt īpašās dienasgrāmatās. Pirmais lielais koncerts Kanāla 2 un TV3 tiešraidē būs vērojams 26.augustā 21:00, kad 15 jauni talanti piedzīvos debiju uz Jaunās Talantu Fabrikas skatuves.

Jaunie talanti gatavi darbam!

Svētdien, 18.augustā, 15 jaunieši ar piekrautiem koferiem un satraukumu pilnām sirdīm ieradās savā jaunajā mājvietā – šova Jaunā Talantu Fabrika dzīvoklī. Jauniešiem šovā nāksies dzīvot 12 nedēļas, un šajā laikā viņus sagaida nopietns darbs, lai pierādītu, ka ir labākie no labākajiem. Jauniešu sadzīvi nepastarpinātā, nemontētā veidā varēs vērot Kanālā 2 jau no 9:00 rītā, kad notiks rīta vingrošana. Kanāls 2 piedāvā šova tiešraides arī 13:00, 18:00 un 21:00, un tā katru darbdienu, lai ikviens skatītājs varētu sekot līdzi dalībnieku izaugsmei, viņu attiecībām, jaunu dziesmu tapšanas radošajam procesam. Skatītājiem tiks dota iespēja arī līdzdarboties šova veidošanā – tiem būs iespēja sūtīt jautājumus šova dalībniekiem īsziņu čata formātā. Tapāt Kanāla 2 skatītāji ar telefona balsojumu varēs izlem dalībniekiem aktuālus jautājumus – piemēram, vai drīkst atļaut satikties ar draudzeni vai draugu šova telpās. Dalībnieku gaitām varēs sekot līdzi 24 stundas diennaktī interneta vietnē www.jaunatalantufabrika.lv. Šīs tiešraides un iespēju komunicēt ar dalībniekiem garām palaist nedrīkst neviens kaislīgs jauno mūzikas talantu fans! To, kā veidojas dalībnieku attiecības, kādas emocijas uzplaiksnīs to vidū un, kā viņi gatavojas savam pirmajam lielajam uznācienam pirmdienas koncertā, varēs vērot arī Jaunās Talantu fabrikas dienasgrāmatās.

Debija uz šova skatuves

Jau nākamnedēļ, 26.augustā, tiešraidē Kanāls 2, www.jaunatalantufabrika.lv un kanālā TV3 dalībnieki piedzīvos pirmās ugunskristības, jo ēterā varēs vērot lielo pirmo koncertu! Dalībniekiem ir tikai nedēļa, lai sagatavotos lielajam koncertam, kurā būs jāuzstājas ar pirmo dziesmu. Pirmajā Jaunā Talantu Fabrika koncertā skanēs dalībnieku pašu izvēlētas dziesmas, kuru autori ir no Latvijas. Dalībnieki izvēlējušies ievērojamu mākslinieku un komponistu dziesmas un skatītāji varēs dzirdēt Raimonda Paula, Ulda Marhilēviča un Zigmara Liepiņa sarakstītas dziesmas. Gaidāms arī kāds traks skaņdarbs no Labvēlīgā Tipa repertuāra.

Jauno Talantu fabriku vadīs Ketija Šēnberga un radio Star FM ētera personība Jānis Romanovskis, kuram šī būs debija lielā televīzijas šova vadīšanā. Jauno mūziķu sniegumu debijas koncertā vērtēs kompetenta žūrija, kas vienlaikus ir Jaunās Talantu Fabrikas mentori – Dons, Edgars Kramiņš un Jolanta Gulbe– Paškeviča. Viņiem ik pirmdienu pievienosies arī ceturtais žūrijas pārstāvis, kas katrreiz būs cits.

Jaunās Talantu Fabrikas dalībnieku rezultātu veidos žūrijas un skatītāju vērtējuma kopsumma. Žūrija dalībnieku veikumu vērtēs desmit baļļu skalā, savukārt skatītāji savas simpātijas apliecinās ar telefona balsojuma palīdzību. Dienu pēc koncerta izbalsošanas krēslos sēdīsies divi vājākie dalībnieki, kuri koncertā būs saņēmuši zemāko vērtējumu. Trešo vietu uz izbalsoto sola ieņems jaunais talants, kuru no sava vidus izbalsos šova dalībnieki. To, kurš no viņiem pametīs šovu, telefona balsojumā noteiks skatītāji.

Vērojiet Jauno Talantu Fabriku no 19.augusta Kanālā 2 un www.jaunatalantufabrika.lv!

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV