Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Egons Reiters atklāj interneta šovu „Atrasts Internetā”

Easyget.lv, 01.10.2013. 09:39

Pirmdien, 30. septembrī, viens no Latvijas populārākajiem radio DJ Egons Reiters šķīrās no ierastā radio formāta, lai atklātu Latvijā populārākā jauniešu interneta šova „Atrasts Internetā” jauno sezonu, informē šova līdzproducents Edgars Bāliņš.
Egons Reiters atklāj interneta šovu „Atrasts Internetā”

Stāstot par jaunākajiem tehnoloģiju projektiem, sociālajiem tīkliem, pētījumiem un citām mūsdienu jauniešiem interesējošām tēmām, Egons Reiters kļuva par šova pirmo un līdz šim vienīgo viesvadītāju. Publicētā 9 minūšu epizode ir brīvi pieejama video portālā „YouTube”

„Atrasts Internetā” ir šobrīd populārākais jauniešu interneta šovs Latvijā. Caur to jaunieši īsos, 7-9 minūšu video klipos, regulāri var uzzināt par to, kas aizvadītajās dienās bijis interesants un aktuāls interneta vidē. „Šova formāts ir izklaidējošs, jo mums šķiet, ka tieši tas ir veids kā veiksmīgāk uzrunāt mūsdienu jaunatni. Ja mums izdodas ne tikai izklaidēt, bet arī pastāstīt kādam ko jaunu un noderīgu, tad mēs esam izpildījuši savu uzdevumu,” par šovu stāsta „Atrasts Internetā” veidotājs Uģis Polis.

Līdz ar jaunās sezonas sākumu, interneta šovam aktīvi līdzi seko vairāk nekā 11 000 pastāvīgo skatītāju. Šosezon šovs piedzīvo lielas pārmaiņas, ieviešot ne tikai jaunas tradīcijas, bet arī mainot šova pastāvīgo vadītāju. Līdz šim vadīja bija projekta līdzveidotāja Vita Bērziņa, taču šobrīd tā vadību pārņēmis šova producents Uģis Polis.

Egons Reiters ir pirmais šova viesvadītājs, taču jau tuvākajā laikā plānota arī citu Latvijā pazīstamu un iemīlētu personāžu iesaistīšanās. Iknedēļas epizodēm līdzi var sekot portālā YouTube - http://www.youtube.com/user/Atrastsineterneta.

Foto: Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV