Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Šovā Jaunā talantu fabrika triumfē Aminata Savadago

Easyget.lv, 12.11.2013. 11:48 | komentāri (1)

Kanāla 2 šovā Jaunā talantu fabrika ar pašsacerētu dziesmu uzvar Dona audzēkne Aminata Savadago
Šovā Jaunā talantu fabrika triumfē Aminata Savadago

Pirmdien, 11. novembrī, noslēdzās 12 nedēļu ilgušais Kanāla 2 šovs Jaunā Talantu Fabrika. Finālā sacentās septiņi dziedoši jaunieši, kuru sniegumos bija ievērojama vokālā izaugsme, pārliecība par sevi un neatlaidība. Sīva un neprognozējama sacensība valdīja līdz pat šova superfinālam, kurā tikās Dona audzēknes Aminata Savadago un Elizabete Skrastiņa. Pēc skatītāju balsojuma uzvaras laurus šovā ar pašas sacerētu dziesmu "I can breathe" plūca Aminata Savadago.

Atskatoties uz finālu

Kanāla 2 šova Jaunā Talantu Fabrika fināla reizē žūrijas sastāvu papildināja grupas Instrumenti dalībnieks Reinis Sējāns. Kā allaž, žūrijas rindās bija mentori Edgars Kramiņš, Jolanta Gulbe-Paškeviča un Dons. Kanāla 2 šova Jaunā Talantu Fabrika finālu ar dziesmu "Apvij rokas" atklāja Ravita Kreicberga, kuras priekšnesumu visi žūrijas locekļi atzina par lielisku un smalki nostrādātu. R.Kreicberga finālā ierindojās 7.vietā.

Nākamais skatuvi ieņēma Dāvis Mazurenko, kurš finālam bija sagatavojis roķīgo grupas Līvi grāvēju "Es karājos tavā bizē", par kuras izpildījumu žūrijas locekļi bija dalītās domās - vienam traucēja grims un pārlieku tīrās drēbes, bet cits novērtēja fabrikanta vokālo izaugsmi un prasmi spēlēt instrumentus. Skatītāji D.Mazurenko ierindoja 6.vietā.

Ar kārtas numuru trīs uz skatuves kāpa Aminata Savadago, kura skatītājus uzrunāja ar dziesmu "I believe I can fly". Par spīti mentora E.Kramiņa bargajiem izteikumiem, A.Savadago pārējos žūrijas locekļus un skatītājus, kuri viņu ierindoja 1.vietā, izdevās uzrunāt un aizvest sapņainā lidojumā. Sekoja Elizabetes Skrastiņas uzstāsnās, koķeti un rotaļīgi izpildot dziesmu "Satellite" un ieguva 2.vietu.

Sestais dalībnieks Pāvels Fomkins šajā vakarā skatītāju vērtējumam nodeva dziesmas "Kiss from a rose" izpildījumu, ko žūrija atzina par neatbilstošu viņa patiesajai būtībai. Iespējams, līdzīgs bija arī skatītāju viedoklis, kas P.Fomkinu ierindoja 4.vietā. Fināla koncertu ar pasaules hitu "My heart will go on" noslēdza Kristīne Šomase. Žūrija atzina, ka dziesma ir ļoti grūta un par to, vai ar uzdevumu tika galā, bija dalītās domās. K.Šomase pēc skatītāju balsojuma palika 5.vietā.

Aplūkot skatītāju balsojuma rezultātus var mājās lapā www.jtf.lv, tur var arī noskatīties visus koncertus un daudz citu aizraujošu Jaunās Talantu Fabrikas sadzīves momentu.

Superfinālā tiekas Dona audzēknes

Pēc Kanāla 2 šova Jaunā Talantu Fabrika fināla balsojuma apkopošanas noskaidrojās, ka superfinālā sacentīsies abas mentora Dona audzēknes - A.Savadago un E.Skrastiņa. A.Savadago superfināla cīņā izpildīja pašas sacerēto kompozīciju "I can breathe". Taču arī otra superfināliste E.Skrastiņa parādīja lieliski nostrādātu priekšnesumu, kura bija izvēlējusies skatītājus uzrunāt ar komponista Imanta Kalniņa kompozīciju "Rakstu Raksti". Žūrijas locekle J.Gulbe-Paškeviča priekšnesumu komentēja: "Cik skaisti Tu ienāci šovā, tikpat skaisti to pamet." Jaunās Talantu Fabrikas uzvaru skatītāji nolēma piešķirt A.Savadago, kura, to uzzinot, bija saviļņota: "Negaidīti! Esmu ļoti pārsteigta. Paldies visiem, kas mani atbalstīja. Paldies visiem mentoriem. Uzvara ir pierādījums, ka esmu īstajā vietā."

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV