Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Sācies TV3 šovs Izklausies redzēts

Easyget.lv, 04.03.2014. 14:43

Svētdien, 2.martā, tika dots starts desmit nedēļu garajam pasaules slavu guvušajam šovam Izklausies redzēts kanālā TV3.
Sācies TV3 šovs Izklausies redzēts

Pirmajā Izklausies redzēts raidījumā TV3 ekrānos bija vērojami Luisa Ārmstronga, Eimijas Vainhausas, Selīnas Dionas, Tīnas Tērneres, Allas Pugačovas, Edgara Liepiņa, Ilmāra Dzeņa un Psy līdzinieku priekšnesumi. Žūrija un dalībnieki, vērtējot pirmos dalībnieku sniegumus, kopvērtējumā visvairāk punktu piešķīra Agnesei Rakovskai ar Eimija Vainhausas priekšnesumu.

Izklausies redzēts pirmais koncerts bija un arī turpmāk ik svētdienu būs skatāms ne tikai kanālā TV3, bet arī video portālā TVPlay. Augstāko skatījumu skaitu TVPlay portālā ir guvis video, kurā pēc priekšnesuma dalībnieks R.Meloni uz skatuves uzaicināja žūrijas pārstāvi Baibu Sipenieci-Gavari, lai iemācītu Gangnam style deju. Savukārt no dalībnieku priekšnesumiem vislielāko popularitāti interneta lietotāju vidū izraisījis Luisa Ārmstronga jeb Ralfa Eilanda priekšnesums. Otrajā vietā ierindojas Eimija Vainhausa jeb Agnese Rakovska un trešais populārākais priekšnesums ir Roberto Meloni, kurš atdarināja Psy.

Interesantākie un aizraujošākie šova momenti ir apskatāmi video portālā TVPlay jebkurā sev ērtā laikā un vietā. Tajā skaitā arī īpašie TV3 raidījuma Bez Tabu sižeti, kas veltīti šovam Izklausies redzēts, to ietvaros ikvienam ir iespēja ielūkoties šova aizkulisēs, ieraudzīt, kā dalībnieki gatavojas šovam, un paviesoties mēģinājumos. Skatieties īpašās rubrikas ik pirmdienu 19:30 Bez Tabu kanālā TV3 un arī TVPlay!

9. marta šovā dalībnieks Rihards Lepers iejutīsies Antonio Banderasa tēlā, Liene Greifāne atveidos latviešu dziedātāju Andri Ērgli, Agnese Rakovska būs Džoanna Džeta, Roberto Meloni pārvērtīsies par Sjūzenu Boilu, Dainis Skutelis būs ieraugāms kā Grigorijs Ļepss, Samanta Tīna būs Pegija Lī, Ralfs Eilands pārtaps par grupas AC/DC līderi Braienu Džonsonu un Olga Rajecka uz skatuves kāps kā latviešu estrādes māksliniece Mirdza Zīvere.

Baudiet lielo svētdienas šovu Izklausies redzēts jau 9.martā 20:00 kanālā TV3!

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV