Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

LNT izsludina pieteikšanos šovam Lauku sēta

Easyget.lv, 06.05.2014. 15:51 | komentāri (2)

Kanāls LNT uzsāk dalībnieku meklēšanu šovam Lauku sētā, un tiek aicināti pieteikties aizrautīgi, enerģiski un strādīgi cilvēki.
LNT izsludina pieteikšanos šovam Lauku sēta

Kanālā LNT sācies darbs pie dokumentāli izklaidējošā šova Lauku sēta. Taču pirms dzīve Lauku sētā var sākties, šova radošā komanda aicina pieteikties 12 atraktīvus, pašpārliecinātus, strādīgus un pilngadību sasniegušus dalībniekus. Gaidītas tiek gan daiļā dzimuma pārstāves, gan stiprā dzimuma pārstāvji. Noteicošā ir vēlme strādāt vaigu sviedros, jo balva ir tā vērta – 90 zirgspēku traktors no Agrimatco Latvia. Ja esat pārliecināti, ka visi lauku darbi ir pa spēkam, tad nekavējieties un aizpildiet dalībnieka anketu ar foto LNT mājas lapā http://www.lnt.lv/piesakies-lauku-setai/ līdz 1.jūnijam.

Šova Lauku sēta producents Andis Mizišs: „Latvieši ir strādīga un talantīga tauta – tas ir pierādījies visos laikos. Taču, lai lauku darbi vainagotos ar bagātīgu ražu, ne mazums esošajiem un topošajiem zemniekiem pietrūkst pats nepieciešamākais darba instruments – traktors. Apliecini savu darba sparu šovā Lauku sēta un, iespējams, tieši tu iegūsi galveno balvu – Zector traktoru, kas būs neatsverams atbalsts visos lauku darbos!”

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV