Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Katru trešdienu piedalies minisacensībās "Milzkalna" snovparkā un izcīni brīvbiļetes

Milzkalns, 19.01.2009. 14:21

Sacensībās piedalīties var jebkurš snovbordists vai slēpotājs. „Milzkalna” minisacensības notiks pa tramplīnu vai slaidu līniju katru trešdienu no plkst. 19:00 – 21:00. Speciāli šim pasākumam radīta draudzīga dalības maksa - 4Ls, kas reizē ir arī pacēlāja karte snovparkam no plkst. 18:00 – 22:00.
Katru trešdienu piedalies minisacensībās "Milzkalna" snovparkā un izcīni brīvbiļetes

Pirmās sacensības notiks jau šo trešdien 21. janvārī.

Snovbordā dalībnieki dalīsies divās vecuma grupās: jauniešu līdz 16. gadiem un pieaugušajo no 16 gadiem, savukārt slēpēm visi būs kopā.

Balvās „Milzkalna” pacelāja kartes 15Ls, 10Ls un 5Ls vērtībā – tā, lai pietiek visai nākamajai nedēļai. Sezonas beigās tiks noteikts arī gada uzvarētājs, kurš iegūs nākamās sezonas pacēlāja karti.
Par vērtēšanu katru reizi rūpēsies kāds zināms Latvijas snovbordists. Lai radītu labu tradīciju un nepiespiesto atmosfēru būs arī  BBQ un DJ mūzika. Reģistrācija „Milzkalna” kasēs. Papildus informācija un sacensību nolikums iekš www.milzkalns.lv

Un pats svarīgakais - pirms sacensībam parks tiks rūpīgi uzkopts un sašeipots tā, lai viss rit uz pozitīvās nots.

Uz tikšanos katrā ziemas trešdienā!

 

Foto: Mārcis Ruiķis

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV