Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Lietuvā notika Baltijas valstu karatē čempionāts

Maksims Ivančikovs, 26.01.2009. 13:20

Nedēļas nogali Baltijas karatē kluba sportisti un treneri Maksims Ivančikovs (Rīga) un Aleksandrs Stolerovs (Tukums) pavadīja, cīnoties par medaļām un Baltijas valstu kausu. Čempionāts notika Lietuvas pilsētā Mazeikiai. Čempionātā piedalījās 5 valstis: Latvija, Lietuva, Igaunija, Krievija un Gruzija, kopumā tika pārstāvēti aptuveni 40 klubi.
Lietuvā notika Baltijas valstu karatē čempionāts

Konkurence čempionātā bija ļoti liela, cīņas ļoti saspringtas un BKK sportistiem negāja viegli.

Pirmās savu startu aizsāka BKK karatistes Patrīcija Mierkalne un Marija Agafonova, kuras spēja uzvarēt savas pretinieces un, iekļūstot finalā, abas uzvarēja, nopelnot klubam divas 1. vietas.

Vēlāk sacensības turpināja kluba jaunākie kumitisti. Saspringtās cīņās spēja izcīnīt sešas 1. vietas, vairākas 2. un 3. vietas.

Artūrs Keiselis (12-13 gadi -40 kg) ļoti sīvi cīnījās un, neskatoties uz to, ka bija nedaudz apslimis, spēja uzvarēt piecas cīņas un kļūt par sacensību uzvarētāju.
 
Vika Rezajeva startēja kategorijās 12-15 gadi -55kg un 16+ open, un, par spīti savam vecumam (tikai 13 gadi), viņa parādīja sevi lieliski un, pārspējot savas pretinieces, ieguva divas 1. vietas.

Vladislavs Jaškuļs sacensībās aizvadīja deviņas cīņas, kategorijā 16-17 gadi -68 kg, un kategorijā 18+ līdz 84 kg. Puisis cīnījās ļoti azartiski, spēja parādīt ļoti labu tehnisko un taktisko sagatavotību un uzvarēja abas šīs kategorijas, savam triumfam pievienojot ari 18+ kategoriju, kur cīņas pretinieki bija daudz smagāki un vecāki par viņu. Teicams panākums, ņemot vērā to, ka Vladislavam ir tikai 16 gadi.

Armands Rožkalns (kategorijās 14-15 gadi -55 kg un 16-17 gadi -60 kg) aizvadīja ļoti smagas cīņas un spēja iekļūt sacensību finālos, kur ieguva vienu 1. vietu un vienu 2.vietu.

Labi nostartēja arī pārējie BKK sportisti: Naģežda Mihaiļeviča (16+ open), kas iekļuva finālā un zaudēja tikai Vikai Rezajevai. Armands Rožkalns spēja iegūt 2. vietu, Toms Logins 3. vietu un Marija Agafanova kumitē meitēnēm (kategorijā 12-15 gadi- 50 kg) izcīnīja 3. vietu.
    
Kopvērtējumā Baltijas Karatē klubs ieguva visvairāk medaļas un izcīnīja Baltijas Valstu Kausu. Apsveicam kluba sportistus un trenerus ar lielisku rezultātu!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV